Home / Lifestyle  / Celebrities  / Γιατί η Anna Kendrick δε θέλει να θυμάται τη συμμετοχή της στο “Twilight”;

Γιατί η Anna Kendrick δε θέλει να θυμάται τη συμμετοχή της στο “Twilight”;

Φαίνεται ότι είναι ένα “μαύρο” κεφάλαιο στην καριέρα της ηθοποιού.

Τι κι αν πέρασε πάνω από μια δεκαετία από τότε που η ταινία “Twilight” προκαλούσε φρενίτιδα και “έσπαγε” το Βox Οffice;

 

Μία από τις πρωταγωνίστριες, η Anna Kendrick, φαίνεται ότι δεν μπορεί ακόμα να ξεχάσει τις “τραυματικές” στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του δημοφιλούς sequel.

 

H ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξη αποκάλυψε πως έχει συνδέσει τη συγκεκριμένη ταινία με δύσκολες συνθήκες και στιγμές κατάθλιψης. Η ηθοποιός είχε τον ρόλο της Jessica Stanley, της καλύτερης φίλης της πρωταγωνίστριας Bella ( Kristen Stewart).

 

 

Η πρώτη ταινία γυρίστηκε στο Portland του Oregon και αυτό που κυρίως θυμάμαι είναι να κρυώνω και να νιώθω δυστυχισμένη. Τα Converse μου ήταν μονίμως μούσκεμα και εγώ προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι ένα πολύ καλό γκρουπ ηθοποιών, με τους οποίους υπό άλλες συνθήκες θα ήμασταν φίλοι αλλά εκείνη τη στιγμή ήθελα να τους σκοτώσω όλους!Ήταν σαν μια κατάσταση ομηρίας με την οποία συνδέεσαι για μια ζωή!” δήλωσε.

 

Στη δεύτερη ταινία ο καιρός δεν ήταν τόσο άσχημος και κατά κάποιον τρόπο μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε όλοι λίγο καλύτερα” ενώ μιλώντας για το φινάλε των ταινιών, δήλωσε ότι ήταν σαν να της έφυγε ένα μεγάλο βάρος, λέγοντας “Αυτό ήταν παιδιά! Τα καταφέραμε!”.

 

Πάντως, η ίδια, όπως και όλοι οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της ταινίας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς τίποτα δεν είναι τυχαίο στη βιομηχανία του θεάματος. Και είναι σχεδόν βέβαιο ότι το “Twilight” θα παραμείνει μία από τις τεράστιες επιτυχίες του αμερικανικού κινηματογράφου, για πολλά χρόνια ακόμα…

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath