Home / Lifestyle  / Celebrities  / Γιάννα & Πασχάλης Τερζής σε μια μοναδική συνεργασία

Γιάννα & Πασχάλης Τερζής σε μια μοναδική συνεργασία

Yianna_Terzi_Paschalis_Terzis

Η πιο ξεχωριστή συνεργασία της χρονιάς είναι γεγονός.

 

Η μελωδική χροιά της Γιάννας Τερζή ενώνεται για πρώτη φορά δισκογραφικά με τη χαρισματική φωνή του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή, σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα: ένα δυναμικό και άκρως νοσταλγικό τραγούδι με τίτλο «Για Σένα Μόνο».

 

 

Η μαγεία και η τρυφερότητα του τραγουδιού αποτυπώνεται και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού: μια μουσική πρόβα τζενεράλε στην οποία ο Πασχάλης Τερζής θαυμάζει με συγκίνηση την κόρη του Γιάννα, και πανέμορφες εικόνες των δύο στην γενέτειρά τους, τη Θεσσαλονίκη, στην οποία πραγματοποιήθηκαν εξ’ ολοκλήρου τα γυρίσματα του κλιπ υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Μιχελόπουλου.

 

Yianna_Terzi

Yianna_Terzi_b

 

Το μοναδικό αυτό ντουέτο είναι μια δημιουργία της ίδιας της Γιάννας τόσο στη μουσική (σε συνεργασία με τον Padé) όσο και στους στίχους.

 

Δείτε το official video στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=K9SZY8hje8k

 

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://yiannaterzixpashalisterzis.lnk.to/GiaSenaMonoPR

 

#GiaSenaMono

 

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

Μουσική: Γιάννα Τερζή, Padé

Στίχοι: Γιάννα Τερζή

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!