Home / Good Life  / Γαλλία: 5+1 μέρη που αξίζει να επισκεφτείς

Γαλλία: 5+1 μέρη που αξίζει να επισκεφτείς

Γαλλία

Μια από τις ωραιότερες χώρες της Ευρώπης είναι σίγουρα η Γαλλία. Ανακαλύψτε 6 υπέροχες τοποθεσίες, εκτός του Παρισιού.

 

Η πόλη του φωτός, της μόδας και του πολιτισμού είναι αδιαμφισβήτητα το Παρίσι. Ωστόσο, ακόμα και αν το Παρίσι θεωρείται must προορισμός, η Γαλλία κρύβει και άλλες τοποθεσίες που αξίζει να επισκεφτείτε. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να ανακαλύψετε και να δείτε, πέρα από την πρωτεύουσα. Φυσική ομορφιά, σπουδαία κουλτούρα, πολιτισμός και επιβλητικά αξιοθέατα θα σας ταξιδέψουν νοερά, μέχρι να μπορούμε να τα επισκεφθούμε και πάλι.

 

Δείτε 6 από τις ωραιότερες πόλεις της Γαλλίας και ονειρευτείτε το πολυπόθητο ταξίδι σας…

 

Λυών

Στη Λυών θα γευτείτε μοναδικό φαγητό, καθώς θεωρείται η πρωτεύουσα της γαστρονομίας! Αναγεννησιακή ατμόσφαιρα, μουσεία, festival φωτός και γραφικά σοκάκια θα σας χαρίσουν μια εξόρμηση γεμάτη γεύσεις και πολιτισμό!

 

Λυών

 

Κάννες

Η πόλη που φιλοξενεί ένα από τα πιο γνωστά κινηματογραφικά festival του κόσμου. Θα ανακαλύψετε την αίγλη και τη φινέτσα της, μέσα από τις παραλίες, τα γιότ και την υψηλή ραπτική. Αποτελεί συνώνυμο της πολυτέλειας.

 

Κάννες

 

Νίκαια

Μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Μεσογείου. Μας θυμίζει πολύ την Ελλάδα χάρη στον καλό καιρό, τις παραλίες της, την κουζίνα, τη νυχτερινή ζωή και τη ζωντάνια της.

 

Νίκαια

 

Μασσαλία

Η Μασσαλία είναι μια υπέροχη πόλη με πλούσια αρχιτεκτονική, ιστορία και τέχνη. Εγγυάται ότι θα σας χαρίσει μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία.

 

Μασσαλία

 

Saint- Tropez

Το Saint-Tropez φημίζεται και αυτό για την πολυτέλεια του και την έντονη νυχτερινή ζωή. Θα βρείτε διασκέδαση και χιλιάδες τουρίστες (σε άνευ covid εποχές), σε ένα γραφικό και παραθαλάσσιο σκηνικό.

 

Saint-Tropez

 

Νορμανδία

Στη Νορμανδία θα συναντήσετε τη φύση στα καλύτερα της. Καταπράσινα τοπία και λουλούδια, να συνδυάζονται με μια γοτθική και παραμυθένια αρχιτεκτονική.

 

Νορμανδία

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.