Home / Family  / Γέννησε η Katy Perry!

Γέννησε η Katy Perry!

Γέννησε η Katy Perry!
H Daisy Dove Bloom ήρθε στη ζωή. 

Πριν λίγες ώρες η Katy Perry και ο Οrlando Bloom καλωσόρισαν στον κόσμο την κόρη τους. Οι διάσημοι γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν μπορούν να συγκρατήσουν την χαρά τους. 

 

 

 

Οι celebrities ανακοινώσαν τον ερχομό της κόρης τους πριν λίγες ώρες μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της UNICEF στο Instagram, καθώς είναι αμφότεροι Πρέσβεις Καλής Θελήσεως. Πιο συγκεκριμένα, έγραψαν στην ανάρτηση: 

«Επιπλέουμε με αγάπη και θαύμα από την ασφαλή και υγιή άφιξη της κόρης μας. Αλλά ξέρουμε ότι είμαστε οι τυχεροί και δεν μπορούν όλοι να έχουν μια εμπειρία γέννας τόσο ήρεμη όσο η δική μας. Κοινότητες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν έλλειψη εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και κάθε έντεκα δευτερόλεπτα μια έγκυος γυναίκα ή ένα νεογέννητο πεθαίνει. Δεδομένου ότι με τον COVID-19 κινδυνεύουν πολύ περισσότερες νεογέννητες ζωές λόγω της αυξημένης έλλειψης πρόσβασης σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα που προλαμβάνουν ασθένειες. Ως γονείς πλέον, αυτό σπάει τις καρδιές μας και θα είμαστε στο πλευρό των γονιών που αγωνίζονται περισσότερο από ποτέ. Γνωρίζουμε ότι η UNICEF είναι εκεί, επιτόπου, κάνει ό, τι χρειάζεται για να βεβαιωθεί ότι κάθε έγκυος έχει πρόσβαση σε εκπαιδευμένο επαγγελματία υγείας και πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη. Για τον εορτασμό της άφιξης της κόρη μας, έχουμε δημιουργήσει μια σελίδα δωρεάς για να γιορτάσουμε την άφιξη της DDB. Υποστηρίζοντάς της, υποστηρίζετε ένα ασφαλές ξεκίνημα στη ζωή και επαναπροσδιορίζετε τις αξίες σας για έναν υγιέστερο κόσμο για κάθε παιδί. Ελπίζουμε ότι η καρδιά σας μπορεί να ανθίσει με γενναιοδωρία».

 

Katy και Orlando να σας ζήσει! 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!