Home / Cozyhome  / Architecture  / Βohème Mykonos: Ένας καλοκαιρινός παράδεισος

Βohème Mykonos: Ένας καλοκαιρινός παράδεισος

cozy vibe architecture boheme
Be bohème, be yourself!
Bohème σημαίνει ξενοιασιά, ανέμελος τρόπος σκέψης και ζωής. Η Μύκονος, ο προορισμός των απανταχού μποέμ, μας καλεί να ξεχάσουμε οτιδήποτε μας απασχολεί και να αφεθούμε στην πηγαία χαρά της ζωής, σε όλα αυτά που μας κάνουν αληθινά ευτυχισμένους. Στην καρδιά του νησιού, ένα ξενοδοχείο πέρα από τα συνηθισμένα, μέσα από την ξεχωριστή διαμονή που προσφέρει, μας αποδεικνύει πως για να μυηθείς στη μποέμ φιλοσοφία, πρέπει πρωτίστως να νιώθεις και να είσαι ο εαυτός σου…

Το ξενοδοχείο Bohème Mykonos, δεν είναι ένα απλό luxury hotel. Η υψηλή φιλοξενία και ιδιωτικότητά του, μεταφράζονται σε μοναδικές υπηρεσίες, που μόνο σκοπό έχουν την βίωση μιας αληθινής, once in a lifetime εμπειρίας. Τη συνολική επιμέλεια του έργου ανέλαβαν οι αρχιτέκτονες Γεώργιος Γαβαλάς και Γιάννης Μουρίκης, διαμορφώνοντας χώρους που αγγίζουν την αισθητική τελειότητα, πάντα βάσει της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής παράδοσης. Το Bohème Mykonos, ατενίζει πανοραμικά το Αιγαίο Πέλαγος, ενώ η θέα του απλώνεται μέχρι το ιερό νησί της Δήλου.

cozy vibe architecture boheme

cozy vibe architecture boheme

cozy vibe architecture boheme

cozy vibe architecture boheme

Oι πολυτελείς σουίτες σας καλωσορίζουν σ’ ένα περιβάλλον απέριττης κομψότητας, όπου η διαφορετικότητα κρίνεται στις λεπτομέρειες. Φυσικά υλικά και γήινοι χρωματισμοί, συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό χαλάρωσης, με έμφαση στο στοιχείο του φωτισμού. Φωτιστικά – έργα τέχνης, φωτίζουν διακριτικά τον χώρο, δημιουργώντας παιχνίδια αντικατοπτρισμών, στις λευκές επιφάνειες. Την καθαρή λευκότητα “διακόπτουν” τα έντονα μοτίβα στα υφάσματα των μαξιλαριών, προσδίδοντας τον απαραίτητο μποέμ χαρακτήρα στον χώρο. Το υπέρδιπλο κρεβάτι έχει τοποθετηθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην εμποδίζεται ούτε στο παραμικρό η μοναδική θέα, που ταξιδεύει το μυαλό μέρα και νύχτα. Η χτιστή κατασκευή πίσω ακριβώς από το κρεβάτι, αποτελεί μια πρωτότυπη σχεδιαστική επιλογή, σαν ένα ξεχωριστό κομμάτι του μπάνιου, το οποίο κινείται με τη σειρά του στην ίδια λογική, με τις στιλπνές επιφάνειες από τσιμεντοκονία να επενδύουν το εσωτερικό του. Η ιδιαιτερότητα του χώρου, προεκτείνεται και στα έπιπλα, στα οποία κυριαρχεί το φυσικό ξύλο και οι λιτές γραμμές. Χαλαρώστε στο εξωτερικό private jacuzzi ή στη βεράντα, και απολαύστε το πρωινό σας, με θέα το απέραντο γαλάζιο, απομακρύνοντας κάθε δυσάρεστη σκέψη.

cozy vibe architecture boheme

cozy vibe architecture boheme

cozy vibe architecture boheme

Το εξωτερικό του ξενοδοχείου, ακολουθεί τη φιλοσοφία των δωματίων. Πέτρα, τσιμεντοκονία, χτιστές κατασκευές και καναπέδες που σας καλούν να χαρείτε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, πλάι στην πισίνα. Και εδώ, έχει δοθεί έμφαση στα υφάσματα, με τα μαξιλάρια να συνδυάζουν το φωτεινό κίτρινο του κυκλαδίτικου ήλιου και το βαθύ αιγαιοπελαγίτικο μπλε. Απολαύστε μεσογειακές και τοπικές γεύσεις, από τον executive chef του εστιατορίου, που σας προσφέρει την απόλυτη γαστριμαργική εμπειρία. Στο Pilo Bar, σας περιμένουν επιλεγμένες ετικέτες κρασιών και signature cocktails από έμπειρους mixologists, οι οποίοι γνωρίζουν πώς να συνδυάζουν τα παραδοσιακά αρώματα με τις καινοτόμες ιδέες. Τέλος, οι bohème υπηρεσίες του ξενοδοχείου, περιλαμβάνουν massage sessions και spa, για εκείνους που η χαλάρωση δε μοιάζει ποτέ αρκετή.

cozy vibe architecture boheme

cozy vibe architecture boheme

cozy vibe architecture boheme

cozy vibe architecture boheme

Στο ξενοδοχείο Bohème Mykonos, οι διακοπές λαμβάνουν τις διαστάσεις μιας ολόκληρη φιλοσοφία ζωής. Είστε έτοιμοι να την ακολουθήσετε;

 

Bohème Mykonos

Χώρα Μυκόνου
T. 22890 23300

www.bohememykonos.com
[email protected]

 

 

Photo Credits: Christos Drazos

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath