Home / Beauty  / Βeauty gadgets απαραίτητα για την περιποίησή σας!

Βeauty gadgets απαραίτητα για την περιποίησή σας!

5 beauty gadgets που θα λατρέψετε!

Συγκεντρώσαμε 5 beauty gadgets που έκαναν την εμφάνισή τους το 2019 και πρόκειται να κατακτήσουν τις καρδιές σας, γιατί κάνουν ένα ισχυρό upgrade στην καθημερινή περιποίηση και ομορφιά, χαρίζοντας λαμπερό και απαλό δέρμα!

Για τόνωση της επιδερμίδας!

Μιμούμενο τις κινήσεις επαγγελματικού μασάζ και χρησιμοποιώντας ήπιες δονήσεις το beauty gadget Jillian Dempsey Gold Sculpting Bar, τονώνει το δέρμα, καταπολεμώντας τα σημάδια του χρόνου και κάνει την επιδερμίδα πιο λεία και απαλή.

Βeauty gadgets απαραίτητα για την περιποίησή σας!

Για βαθύ καθαρισμό του προσώπου!

Η συσκευή ReFa καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, χαρίζοντας αίσθηση φρεσκάδας. Ο σωστός καθαρισμός είναι άλλωστε το πρώτο ζητούμενο της περιποίησης και της φροντίδας του προσώπου. Απομακρύνοντας τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα από το πρόσωπο, η επιδερμίδα διατηρείται νεανική και φρέσκια.

Για να ξεγελάσετε τον χρόνο!

Ένα LED beauty gadget που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για να προστατέψει την επιδερμίδα σας από τον χρόνο. Με μόλις 3 λεπτά χρήσης την ημέρα, το φως που εκπέμπει η συσκευή αυξάνει το κολλαγόνο, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες που κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό μας!

Για styling μαλλιών!

Το συγκεκριμένο tool σας βοηθά να κάνετε όμορφες μπούκλες τα μαλλιά σας εύκολα και γρήγορα.

Για την καταπολέμηση της ακμής!

Το έξυπνο αυτό beauty gadget χρησιμοποιεί ακτίνες φωτός για να αντιμετωπίσει τα βακτήρια που προκαλούν τα σπυράκια και να ελαχιστοποιήσει την επακόλουθη φλεγμονή.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!