Home / Good Life  / Βουτήξτε αγάπη στον… καφέ σας!

Βουτήξτε αγάπη στον… καφέ σας!

H MeliSoula στηρίζει το έργο της Θετικής Φωνής!

 

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Food Blogger Μελίνα Χατζηπαντελή δημιουργεί στον χώρο του TOMS μία όμορφη δράση με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

 

 

Η εμβληματική κόκκινη κορδέλα, σύμβολο-κατατεθέν της εκστρατείας για την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη από τον ιό του HIV, βρίσκει την πιο γλυκιά έκφρασή της στα χειροποίητα και τραγανά μπισκότα της pastry & food blogger, Μελίνας Χατζηπαντελή, γνωστή και ως MeliSoula!

 

Tην ημέρα εκείνη ειδικά κατασκευασμένα μπισκότα στο σχήμα της καρδιάς, αλλά και στο σύμβολο ενημέρωσης για τη νόσο θα διατίθενται στο TOMS ως συνοδευτικά κάποιου ροφήματος ή ξεχωριστά για τους ενδιαφερόμενους.

 

 

Η ίδια μας περιμένει την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί, στο TOMS Flagship Thessaloniki, για να δοκιμάσουμε τα υπέροχα και λαχταριστά μπισκότα της.

 

Τα έσοδα θα υποστηρίξουν τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος ΘΕΤΙΚΉ ΦΩΝΉ και την εξασφάλιση του εξοπλισμού της Μονάδος Ειδικών Λοιμώξεων του ΑΧΕΠΑ (αποστειρωμένες γάζες, γάντια, μάσκες, αντισηπτικά και πάνες) για τους νοσηλευόμενους άπορους ασθενείς.

 

Απολαύστε τα με τον πρωινό ή απογευματινό καφέ σας ή κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας , υπενθυμίζοντας σε κάθε μία ξεχωριστά πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η σωστή ενημέρωση!

 

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η MeliSoula βάζει σε λειτουργία το ταλέντο της για καλό σκοπό και σας περιμένουμε όλους να στηρίξουμε μαζί αυτό το πολύτιμο έργο!

 

 

ΙNFO:

TOMS Flagship Store

Τσιμισκή 22, Θεσσαλονίκη 546 24, Ώρες: 10:00–22:00., τηλ.: 231 023 4222

Web: www.melisoula.gr , Facebook page: MeliSoula.gr, Instagram: melisoula.gr

 

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!