Home / Beauty  / Βελούδινη και λαμπερή επιδερμίδα με 5 μυστικά

Βελούδινη και λαμπερή επιδερμίδα με 5 μυστικά

Βελούδινη και λαμπερή επιδερμίδα με 5 μυστικά
Έτσι θα έχετε βελούδινο και λαμπερό δέρμα. 

Τα μυστικά για να έχετε μία επιδερμίδα απαλή, υγιή και πολύ λαμπέρη! 

 

Βελούδινη και λαμπερή επιδερμίδα με 5 μυστικά

 

 

 

Με όπλο σας τον ύπνο. 

Το ξέρατε πως αν κοιμάστε 5 ώρες και όχι 7 καθημερινά αυξάνονται οι πιθανότητες να εμφανίσετε ρυτίδες και γραμμές γήρανσης; Ο επαρκής και ποιοτικός ύπνος βοηθά τα κύτταρα να αναπλάθονται και να ξαναγεννιούνται και το δέρμα σας να είναι πιο σφριγηλό, υγιές, καθαρό και φυσικά νεανικό. 

 

Τα αντιοξειδωτικά ένα ακόμη όπλο σας. 

Προσθέτοντας στη διατροφή σας τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικές ουσίες, θωρακίζετε την επιδερμίδα σας και τη βοηθάτε να αντιστέκεται πιο σθεναρά στην ηλιακή ακτινοβολία, τη ρύπανση και τη γήρανση. Προσθέστε στη διατροφή σας πολλά φρούτα-όπως βατόμουρα, λαχανικά, χυμούς και πράσινο τσάι αλλά και προϊόντα περιποίησης με αντιοξειδωτικά που περιέχουν βιταμίνες Α, C και Ε. 

 

Πίνετε περισσότερο νερό.

Ακόμη, κι αν δεν διψάτε πρέπει να πίνετε περισσότερο νερό σε καθημερινή βάση. Αν αυξήσετε τις ποσότητες νερού που καταναλώνετε θα δείτε πως η επιδερμίδα του προσώπου σας θα είναι περισσότερο λαμπερή, ελαστική και ενυδατωμένη. 

 

Σχολαστικός καθαρισμός προσώπου. 

Απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους που επιβαρύνουν την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου σας με καθημερινό, σχολαστικόπ καθαρισμό πρωί και βράδυ. 

 

Διοργανώστε beauty therapy events. 

Ένας τρόπος για να περάσετε όμορφα την ώρα σας με τις φίλες σας και ευεργετήσετε παράλληλα την επιδερμίδα σας, είναι να διοργανώσετε βραδιές στο σπίτι κατά τις οποίες μπορείτε να απολαμβάνετε τα οφέλη κάποιας μάσκας για το πρόσωπο που μάλιστα μπορείτε να φτιάξετε και μόνες σας με φυσικά, αγνά υλικά. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!