Home / Fashion  / Celebrity Style  / Βασίλισσα του μινιμαλισμού και της κομψότητας η Rosie Huntington Whiteley

Βασίλισσα του μινιμαλισμού και της κομψότητας η Rosie Huntington Whiteley

Η Rosie Huntington Whiteley, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως,  παραδίδει καθημερινά μαθήματα styling, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Το μοντέλο επιλέγει minimal και διαχρονικά κομμάτια και «αναμειγνύει» τις τάσεις της εποχής με το προσωπικό της στυλ, καταφέρνοντας να απογειώσει το απλό με μεγάλες δόσεις κομψότητας. Ποια items διαλέγει που μπορούν να σε κάνουν τόσο να ξεχωρίσεις όσο και να σε «βγάλουν» από ένα στυλιστικό αδιέξοδο;

 

Καμπαρντίνες και παλτό

 

Τα oversized παλτό και καμπαρντίνες σε γήινους τόνους αποτελούν καθημερινή επιλογή του μοντέλου και την βοηθούν να ξεχωρίσει σε κάθε της εμφάνιση.

 

 

Το διαχρονικό blazer

 

Το συγκεκριμένο κομμάτι θεωρείται από τα must για κάθε γυναικεία ντουλάπα, καθώς μπορείς να είσαι κομψή και καλοντυμένη από το πρωί έως το βράδυ. Η Rosie λατρεύει τα blazer σε all time classic, όπως, χρώματα μαύρο, άσπρο και καφέ.

 

 

Το πασπαρτού κορμάκι

 

Από τα πιο αγαπημένα κομμάτια στην ντουλάπα του μοντέλου είναι το συγκεκριμένο κορμάκι, που μπορείς να βρεις σε όλα τα χρώματα. Την έχουμε δει να το φοράει και με φούστα και με παντελόνι, σε basic χρώματα (μαύρο ή άσπρο) ή σε baby pink και baby blue, αποδεικνύοντας πως κάτι τόσο απλό μπορεί να είναι και τόσο κομψό.

 

 

 

Το γνωστό και αγαπημένο total black look

 

Όπως κάθε fashion expert έτσι και το γνωστό μοντέλο ξέρει ακριβώς πώς να τιμήσει το total black look, σε μια καθημερινή ή και πιο βραδινή εμφάνιση, δείχνοντας πως με το μαύρο μπορείς να πας παντού!

 

 

 

 

 

Μη ξεχνάς ποτέ τα αξεσουάρ

 

Η Rosie ολοκληρώνει κάθε εντυπωσιακή της εμφάνιση με την επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ. Τσάντες και κοσμήματα απογειώνουν το look της, καθώς γνωρίζει πως αποτελούν αναγκαίο και must στοιχείο για να πετύχει το τέλειο αποτέλεσμα.

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.