Home / Cozyhome  / Βάλτε χρώμα στο σπίτι σας με φυτά LEGO!

Βάλτε χρώμα στο σπίτι σας με φυτά LEGO!

lego_plants
Η διάσημη εταιρεία παιχνιδιών LEGO κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή φυτών με τίτλο “Botanical”.

 

 

Courtesy of LEGO

 

Η αγαπημένη μας LEGO, χαρίζοντας ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού στα παιδιά, αποφάσισε να φροντίσει και για τη διακόσμηση του σπιτιού μας. Η “Botanical”, μας χαρίζει ένα μπουκέτο λουλουδιών και ένα Bonsai δέντρο, κυριολεκτικά φτιαγμένα από κομμάτια Lego, που θα κρατήσουν για πάντα. Και τα δύο κομμάτια ήρθαν για να προσθέσουν ένα fun και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα στο σπίτι σας, αλλά ταυτόχρονα και ένα μέσο έκφρασης και χαλάρωσης.

 

Courtesy of LEGO

 

Το χρώμα και το γεωμετρικό σχέδιο, κυριαρχούν και στα δύο μοναδικά φυτά. Το μπουκέτο λουλουδιών αποτελείται κυρίως από παπαρούνες, snapdragons και τριαντάφυλλα, παροτρύνοντας σας να δημιουργήσετε τους δικούς σας συνδυασμούς, στολίζοντας υπέροχα τα βάζα του σπιτιού σας. Το Bonsai δέντρο επιθυμεί να φέρει το ζεν στο χώρο σας, για τη νέα χρονιά. 

 

Courtesy of LEGO

 

“Καθώς οι ενήλικες αναζητούν νέους τρόπους αποφόρτισης και χαλάρωσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους βοηθήσουμε να αναζητήσουν παρηγοριά από την πολυάσχολη καθημερινή τους ζωή, καθώς βυθίζονται στη δημιουργία αυτών των όμορφων βοτανικών κατασκευών”, δηλώνει ο Lead σχεδιαστής της Lego, Jamie Berard. 

 

Courtesy of LEGO

 

Δείτε την πανέμορφη συλλογή εδώ.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.