Home / Beauty  / Αυτή η σειρά της Gerovital με βάση τη ρετινόλη, μπορεί να μεταμορφώσει την επιδερμίδα σου!

Αυτή η σειρά της Gerovital με βάση τη ρετινόλη, μπορεί να μεταμορφώσει την επιδερμίδα σου!

Ρετινόλη η “θαυματουργή” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, αφού σύμφωνα με τους δερματολόγους αλλά και με όσους την έχουν δοκιμάσει, είναι το ενεργό συστατικό-παράγωγο της βιταμίνης Α, που πραγματικά μπορεί να δώσει νέα, βελτιωμένη όψη στην επιδερμίδα μας!

 

Η ρετινόλη έχει την ιδιότητα να χαρίζει στο δέρμα σφριγηλότητα, να μειώνει τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες, τις ουλές από ακμή, τα μαύρα στίγματα, τις δυσχρωμίες, δίνοντας έτσι στο δέρμα μας μια ανανεωμένη όψη φρεσκάδας.

 

Για να αποφύγετε τα πρώτα σημάδια της γήρανσης του δέρματος, οι ειδικοί της Farmec – Gerovital δημιούργησαν μια μοναδική σειρά καλλυντικών προϊόντων, που περιέχουν καθαρή σταθερή Ρετινόλη, η οποία διεισδύει βαθιά στα στρώματα του δέρματος, επιταχύνοντας έτσι τις ενζυματικές διαδικασίες, την πρόληψη των ρυτίδων και την επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος.

 

Η εξειδικευμένη αυτή σειρά της Gerovital, συνδυάζει τη ρετινόλη με Βιταμίνες Α  και Ε, Sepilift αλλά και Boswellia Serrata, οδηγώντας στα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα!

 

 

   

 

 

Δείτε τα μοναδικά προϊόντα της εξειδικευμένης αυτής σειράς και επιλέξτε τα δικά σας αγαπημένα, ανάλογα με τις ανάγκες σας, όπως την αντιρυτιδική κρέμα ματιών με ρετινόλη, την κρέμα πρόληψης ρυτίδων με ρετινόλη, την προηγμένη κρέμα ανάπλασης με ρετινόλη, αλλά και το δικό μας αγαπημένο προϊόν της σειράς, τις αντιρυτιδικές αμπούλες ρετινόλης.

 

 

 

Οι αντιρυτιδικές αμπούλες περιέχουν έναν συνδυασμό καθαρής ρετινόλης και βιταμίνης Α, απολύτως δραστικά συστατικά ενάντια στην φωτογήρανση. Αυτή η συνδυασμένη δράση των δύο συστατικών έχει ως αποτέλεσμα το γέμισμα των ρυτίδων εκ των έσω,  και τη δημιουργία μίας νεανικής επιδερμίδας. Το μοριακό βάρος του υγρού στρώματος καθαρής ρετινόλης είναι 6% ενώ το αντίστοιχο της καθαρής ρετινόλης είναι 0,36% . Το υγρό στρώμα που δημιουργείται κατά την χρήση της αμπούλας, προστατεύει από την οξείδωση και εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή διείσδυση στην επιδερμίδα.

 

***Συνίσταται να αποφεύγεται η χρήση του προϊόντος κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

 

Αυτά και πολλά ακόμα μοναδικά skincare και beauty προϊόντα, θα τα βρείτε στο  www.gerovital.gr. 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath