Home / Beauty  / Nina Dobrev: αυτή είναι η beauty ρουτίνα της

Nina Dobrev: αυτή είναι η beauty ρουτίνα της

Nina Dobrev: αυτή είναι η beauty ρουτίνα της
Nina Dobrev: Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί σε καθημερινή βάση; 

Η Nina Dobrev μοιράζεται μέσα από ένα σούπερ κατατοπιστικό βιντεάκι, που είναι διαθέσιμο στο κανάλι της Vogue στο YouTube, τα μυστικά ομορφιά της, δείχνοντας στο κοινό ποια βήματα ακολουθεί για την skincare και beauty ρουτίνα της σε καθημερινή βάση από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

 

Nina Dobrev: αυτή είναι η beauty ρουτίνα της

 

 

Πρώτο πράγμα που κάνει είναι να απομακρύνει τους ρύπους και τις λοιπές βρωμιές από το πρόσωπό της, χρησιμοποιώντας το καθαριστικό προσώπου της και κάνοντα πλούσιο αφρό. Έπειτα ξεπλένει με άφθονο νερό και σκουπίζει ταμποναριστά με μία πετσέτα ώστε να μην ερεθίσει το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου της. 

 

Στα επόμενα βήματά της είναι η εφαρμογή του serum και η τοποθέτηση της κρέμας ματιών της περιμετρικά των ματιών, πάλι με ταμποναριστές κινήσεις. Άλλωστε αυτός είναι ο σωστός τρόπος να βάζουμε κρέμα ημέρας. Διαβάστε εδώ γιατί. 

 

 

 

Στη συνέχεια αναμειγνύει την κρέμα ματιών της με την κρέμα ημέρας της, το αντηλιακό της και μερικές σταγόνες από ένα product που ονομάζει glow drops και δημιουργεί ένα νέο σούπερ μείγμα που απλώνει ευλαβικά στο πρόσωπό της καθημερινά ως ενυδατική κρέμα. 

 

Επόμενο βήμα της είναι το μασάζ προσώπου με το face massager, ένα beauty product που πραγματικά λατρεύει, όπως επίσης και τα eye patches, δηλαδή τις μικρές μάσκες ομορφιάς που αγαπά και χρησιμοποιεί για να έχει ξεκούραστο βλέμμα και να αποφύγει το πρήξιμο κάτω από την περιοχή των ματιών. 

 

Επειδή είναι οπαδός του beauty multitasking, όση ώρα φορά τα eye patches, ξεκινά να σχεδιάζει τα φρύδια της με μολύβι φρυδιών και να γεμίζει τα κενά. Έπειτα ολοκληρώνει τα φρύδια της, χτενίζοντάς με ένα βουρτσάκι φρυδιών και τελειοποιώντας το σχήμα τους. 

 

Από εδώ και στο εξής αρχίζει τα βήματα που αφορούν στο μακιγιάζ της…

 

Η Nina Dobrev μας δείχνει ακριβώς: 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο τα επόμενα beauty βήματα που ακολουθεί, καθώς και τι περιλαμβάνει η νυχτερινή ρουτίνα ομορφιάς και περιποίησής της.

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!