Home / Beauty  / Αυτά τα χρώματα είναι η απόλυτη τάση του φθινοπώρου

Αυτά τα χρώματα είναι η απόλυτη τάση του φθινοπώρου

Νέα σεζόν, νέα διάθεση, νέες χρωματικές προτάσεις!

Και καθώς αποχαιρετούμε -για να μην πούμε αποχαιρετίσαμε- το καλοκαιράκι, είναι μάλλον η καταλληλότερη εποχή να υποδεχτούμε αλλαγές στη ζωή και την εμφάνισή μας.

Φυσικά, τα μαλλιά είναι από τα πρώτα πράγματα, που αλλάζουν οι γυναίκες με την επιστροφή τους στη νέα ρουτίνα, σε ό,τι αφορά κούρεμα και χρώμα.

 

Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που θέλουν να κάνουν την αλλαγή αλλά δεν έχετε αποφασίσει ποια θα είναι αυτή, σας προτείνουμε τα hot colour trends στα μαλλιά, τα οποία έχουν ήδη υιοθετηθεί από celebrities και μη.

 

Τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος

Τα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα δύσκολα τα αποχωρίζεσαι κάθε φορά που το φθινόπωρο παίρνει τη σκυτάλη. Τώρα, υπάρχει ένας τρόπος να παρατείνετε την αίσθηση του πιο ρομαντικού ηλιοβασιλέματος, αφού γίνεται κομμάτι του στυλ σας. Βαθιά πορτοκαλί, απαλά ροζ, μοβ και παστέλ ροδακινί αποτελούν τις πιο hot αποχρώσεις του φετινού φθινοπώρου. Έτσι, για να μην “προσγειωθείτε” απότομα…

 

 

Γκρι το ανατρεπτικό
Η περίοδος του lockdown μας έδωσε την ευκαιρία να “αγκαλιάσουμε” πιο εύκολα τις φυσικές αλλαγές επάνω μας, όπως τα γκρίζα μαλλιά, τα οποία για ευνόητους λόγους οι περισσότερες γυναίκες είδαν να επανεμφανίζονται μέσα στην καραντίνα. Το γκρι, είτε στη φυσική του μορφή είτε σε χρώμα βαφής, επιστρέφει φέτος δυναμικά για να προσδώσει στην εμφάνισή μας έναν πιο… intellectuelle χαρακτήρα.

 

 

Ζεστό ξανθό

Το σαντρέ και όλες οι ψυχρές αποχρώσεις του ξανθού κάνουν στην άκρη το φετινό φθινόπωρο, δίνοντας τη θέση τους στα πιο ζεστά ξανθά, όπως το μελί και το χρυσό. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζονται πολύ λιγότερη συντήρηση και φροντίδα!

 

 

Φωτεινό ροζ
Οι αποχρώσεις του ροζ πάντα ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τις γυναίκες. Φέτος η παστέλ εκδοχή του ροζ φαίνεται να μοιάζει κάπως βαρετή μπροστά στο έντονο, φλογερό ροζ -σχεδόν φουξ. Η Dua Lipa άνοιξε τον δρόμο αυτό το καλοκαίρι, τολμώντας το. Εσείς;

 

 

Έμφαση στις ρίζες
Μία ακόμη τεχνική, η οποία μας λύνει τα χέρια -κυρίως του κομμωτή μας- αφού δε χρειάζεται να ανησυχούμε για τη ρίζα που έκανε την εμφάνισή της. Η τεχνική root shadow, δηλαδή η έντονα εμφανής σκούρα ρίζα, είναι το next big thing της κομμωτικής και την έχουμε ήδη αγαπήσει!

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath