Home / Beauty  / Αυτά είναι τα trends για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2020

Αυτά είναι τα trends για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2020

Αυτά είναι τα trends για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2020
Τα trends που παρουσιάστηκαν στις πασαρέλες και θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες του 2020. 

Τα ανακαλύψαμε στις πασαρέλες και μας δείχνουν τον δρόμο για το make up μας τους μήνες του ερχόμενου φθνιπώρου και χειμώνα. Ο λόγος για τα κορυφαία beauty και nail trends που επιτάσσουν χρώμα και συνάδουν απόλυτα με την φθινοπωρινή διάθεση. 

 

 

Κλασικό και κομψό. 

Το είδαμε στη Bella Hadid και στην πασαρέλα του Michael Kors. Ένα κλασικό beauty look που απαρτίζεται από bronze τόνους, εντυπωσιακά αλλά όχι υπερβολικά smoky eyes και nude επιλογές στα χείλη. Μία διαχρονική επιλογή πλέον μακιγιάζ που μας βγάζει ασπροπρόσωπες σε ποικίλες περιστάσεις. 

 

Αυτά είναι τα trends για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2020

 

 
Η γοητευτική απόχρωση του χρυσού. 

Η απόχρωση του χρυσού, μεγαλοπρεπής και chic, επιστρέφει φέτος στο μακιγιάζ του προσώπου αλλά και στα νύχια. Όμως επειδή το χρυσό μπορεί να αποβεί υπερβολικό σε όλη την επιφάνεια των νυχιών, προτείνεται το γαλλικό manicure με gold νότες ή ενδιαφέρουσες παραλλαγές του. 

 

 

 

Πορτοκαλί σκιά. 

Η πορτοκαλί απόχρωση μας θυμίζει φθινόπωρο, ενώ χαρίζει μία γλυκιά νότα στο make up μας. Μπορεί να θεωρείται την πορτοκαλί σκιά ιδαίτερα τολμηρή, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι καθώς μπορείτε να επιλέξετε τόνους του πορτοκαλί που δεν είναι τόσο έντονοι αλλά φέρουν αυτό το φθινοπωρινό συναίσθημα. 

 

Αυτά είναι τα trends για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2020

 

 

Χαρούμενα χρώματα και σχέδια. 

Αν και μας φέρνουν στο μυαλό τους ανοιξιάτικους μήνες, επιστρατεύονται οι ανοιχτές αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το απαλό ροζ, το κίτρινο και το μπλε και μαζί με ιδιαίτερα designs δημιουργούν μία πολύ χαρούμενη εικόνα για τα άκρα μας. Άλλωστε χρειαζόμαστε λίγη χαρά όταν ο καιρός θα είναι μουντός τους χειμερινούς μήνες. 

 

Αυτά είναι τα trends για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2020

 

 

Οι σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου. 

Για το τέλος αφήσαμε ένα look που είναι λίγο σκοτεινό και ελαφρώς goth. Συνδυάστε τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις του κόκκινου στα χείλη με ένα κατά τα άλλα ήσυχο make up στα μάτια ή στα ζυγωματικά. Έτσι, όλη η ένταση θα συγκεντρωθεί στα χείλη και το look δεν θα αποπνέει επιθετικότητα, αλλά αντίθετα κομψότητα. 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!