Home / Fashion  / Celebrity Style  / Αυτά είναι τα must-have sneakers φέτος

Αυτά είναι τα must-have sneakers φέτος

Αυτά είναι τα must-have sneakers φέτος
Και η Sarah Jessica Parker τα φοράει με τον πιο cool τρόπο. 

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε την αγαπημένη ηθοποιό και fashion guru, στην έξοδο του σπιτιού της στο Brooklyn. Σε μία casual εμφάνιση, η Sarah Jessica Parker μας έδειξε ποια είναι η πιο hot τάση τάση στα sneakers για το 2020, η οποία μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. 

 

 

Τα πιο trendy αθλητικά δεν είναι άλλα από τα λευκά New Balance, που χάρη στην κλασική γραμμή και τον minimal σχεδιασμό τους, χαρίζουν στα look μας κομψότητα και άνεση. Η ηθοποιός επέλεξε να συνδυάσει τα fashionable sneakers της με ένα σκουρόχρωμο jean κάτω από το οποίο φορούσε ένα λευκό κολάν, ένα stylish μαύρο puffer jacket με κουκούλα και γούνα, έναν γκρι σκούφο και ένα μαύρο backpack.

 

Αυτά είναι τα must-have sneakers φέτος

 

Ο προσεγμένος συνδυασμός δημιούργησε ένα σούπερ look για καθημερινές εμφανίσεις που μας κρατά αφενός ζεστούς και αφετέρου στυλάτους.  

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!