Home / Beauty  / Αυτά είναι τα πιο hot trends για υπέροχα νύχια

Αυτά είναι τα πιο hot trends για υπέροχα νύχια

Αυτά είναι τα πιο hot trends για υπέροχα νύχια
Τα winter trends στα νύχια. 

Αν θέλετε να έχετε περιποιημένα άκρα, τότε το μανικιούρ είναι επιβεβλημένο. Ποιες είναι όμως οι κυρίαρχες τάσεις στα νύχια αυτόν τον χειμώνα, ποιες είναι οι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν και τι μήκος και σχήμα θα επικρατήσει;  

 

 

Bright Colors.

Τα πιο έντονα χρώματα που φωτίζουν τα άκρα μας και τα κάνουν αμέσως να ξεχωρίζουν, είναι ένα δυναμικό trend για φέτος. Αποχρώσεις όπως αυτή του κίτρινου ή του ανοιχτού πράσινου, του μπλε ή του πορτοκαλί είναι σούπερ επιλογές ακόμη και για τον χειμώνα. 

 

Αυτά είναι τα πιο hot trends για υπέροχα νύχια

Αυτά είναι τα πιο hot trends για υπέροχα νύχια

 

 

Nude and neutral tones. 

Αγαπάμε τα γήινα χρώμα και τις nude αποχρώσεις και για αυτόν ακριβώς τον λόγο είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποτελούν φέτος ένα από τα ισχυρά ισχυρό nail trends. Ιδανικά για το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα μας χαρίζουν διακριτική κομψότητα. Τέλος, επειδή οι συγκεκριμένες αποχρώσεις είναι ήπιες, μας αφήνουν να πειραματιστούμε, προχωρώντας ακόμη και σε πιο ιδιαίτερα σχέδια. 

 

Αυτά είναι τα πιο hot trends για υπέροχα νύχια

 

Long Stiletto Nails.

Είναι σίγουρα σαγηνευτικά, αν και για πολλές λίγο υπερβολικά ίσως και επικίνδυνα. Ο λόγος για τα μακριά stiletto νύχια, που είναι πολύ εντυπωσιακά. Αν δεν θέλετε ένα τόσο έντονο αποτέλεσμα μπορείτε να “χαμηλώσετε” λίγο τους τόνους των αποχρώσεων, επιλέγοντας γήινα χρώματα. Έτσι, θα πετύχετε την πολυπόθητη ισορροπία. Φυσικά, αν αγαπάτε το nail art, σας στηρίζουμε, απλά προσπαθήστε να μην “φορτώσετε” υπερβολικά τα νύχια σας. 

 

Αυτά είναι τα πιο hot trends για υπέροχα νύχια

 

 

 

Glitter nails. 

Στια πασαρέλες έκανε πραγματικά θραύση. Το glitter μας χαρίζει λάμψη και μια περισσότερο grande διάθεση, ενώ δηλώνει δυναμικά το παρών στις φετινές τάσεις για τα νύχια μας. Απλά και το glitter θέλει προσοχή και μέτρο, ώστε να μην βγει το αποτέλεσμα υπερβολικό. Τέλος, είναι τέλειο για τις γιορτές και παρόμοιου τύπου περιστάσεις.  

 

 

Metallic nails. 

Οι μεταλλικές αποχρώσειςστα νύχια είναι πολύ εντυπωσιακές, αναδεικνύοντας όμορφα τα άκρα μας. Δοκιμάστε ακόμη τις μεταλλικές αποχρώσεις σε παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ ή σε άλλα σχέδια γιατί είναι εξίσου πολύ κομψά. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!