Home / Beauty  / Ασφαλείς πλαστικές επεμβάσεις για το καλοκαίρι, από την Dr. Γεωργία Βαδαρλή

Ασφαλείς πλαστικές επεμβάσεις για το καλοκαίρι, από την Dr. Γεωργία Βαδαρλή

Πολλές από τις δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις μπορούν να γίνουν άφοβα πριν ή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η Dr. Γεωργία Βαρδαλή μας τις παρουσιάζει.

 

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του έφτασε ο καιρός να βγούμε στην παραλία. Για πολλούς αυτό αποτελεί την έναρξη της πιο ανέμελης περιόδου του χρόνου ενώ για κάποιους ξεκινά μια περίοδος ανησυχίας που αφορά την εμφάνισή τους στην παραλία και όχι μόνο. Η επιστήμη μπορεί και εδώ να δώσει τη λύση καθώς υπάρχουν πολλές δημοφιλείς επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής που μπορούν να γίνουν και το καλοκαίρι με ασφάλεια και χωρίς κανένα σημάδι. Ποιες είναι αυτές;

 

Λιποαναρρόφηση με VASER

Η  λιποναρρόφηση  με υπερήχους VASER προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με την κλασική  λιποαναρρόφηση, με ταχύτερη ανάρρωση, ενώ ταυτόχρονα κάνει σύσφιξη και στο δέρμα.

 

Ανόρθωση και αυξητική στήθους

Η ανόρθωση στήθους είναι μια από τις επεμβάσεις που μπορεί να γίνει το καλοκαίρι χωρίς πρόβλημα. Όταν το μέγεθος του στήθους είναι μικρό τότε η  ανόρθωση συνδυάζεται και με αυξητική στήθους. Το διάστημα αποθεραπείας είναι μικρό για τις καθημερινές δραστηριότητες ενώ το μπάνιο στη θάλασσα απέχει περίπου 5 εβδομάδες από την επέμβαση.

 

Μίνι κοιλιοπλαστική

Η μίνι κοιλιοπλαστική βελτιώνει τη χαλάρωση στην περιοχή της κοιλιάς και η συγκεκριμένη επέμβαση μπορεί να εφαρμοστεί και τους καλοκαιρινούς μήνες αφού η τομή είναι μικρή και μπορεί να καλυφθεί από το μαγιό. Η αποθεραπεία για τη μίνι κοιλιοπλαστική διαρκεί περίπου 3 εβδομάδες.

 

Βλεφαροπλαστική

Ίσως η πιο ιδανική επέμβαση για την καλοκαιρινή περίοδο. Το καλοκαίρι τα γυαλιά ηλίου είναι το νούμερο ένα αξεσουάρ, το οποίο μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να κρύψουμε τις μελανιές των πρώτων ημερών. Η αποθεραπεία διαρκεί 2-4 εβδομάδες ανάλογα αν η. επέμβαση έγινε μόνο στα άνω ή και στα κάτω βλέφαρα.

 

 

Ωτοπλαστική

Μια από τις επεμβάσεις που μπορεί να γίνει ασφαλώς και τους καλοκαιρινούς μήνες είναι η ωτοπλαστική. Μετά την αφαίρεση των ραμμάτων καμία δραστηριότητα δεν περιορίζεται, ακόμα και το μπάνιο στη θάλασσα.

 

Ρινοπλαστική

Η ρινοπλαστκή μπορεί να γίνει και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού καθώς δεν περιλαμβάνει ουλές ενώ η αποθεραπεία διαρκεί περίπου 12 ημέρες. Ενέχει περιορισμούς που αφορούν τα γυαλιά ηλίου και τις βουτιές με το κεφάλι για περίπου 6 εβδομάδες ενώ δεν επηρεάζεται καθόλου από τον ήλιο και τη θάλασσα.

 

Ρινοπλαστική ακρορινίου

Η ρινοπλαστική ακρορινίου γίνεται με τοπική αναισθησία, δεν απαιτεί παραμονή στην κλινική και την επομένη μέρα επιστρέφεται στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Αφορά άνδρες και γυναίκες που το πρόβλημα τους εντοπίζεται στην άκρη της μύτης.  Το αποτέλεσμα είναι πιο ωραίο και αρμονικό προφίλ.

 

 

Μη χάνετε χρόνο λοιπόν και επικοινωνήστε με την Dr. Γεωργία Βαδαρλή για μια συμβουλευτική επίσκεψη!

www.vadarli.gr

 

⇒ Δείτε επίσης Κοιλιοπλαστική και εγκυμοσύνη

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.