Home / Good Life  / Απόδραση στην ονειρεμένη Χαλκιδική

Απόδραση στην ονειρεμένη Χαλκιδική

Απόδραση στην ονειρεμένη Χαλκιδική
Γιατί σαν τη Χαλκιδική δεν έχει! 

Αγαπημένος τουριστικός προορισμός για εγχώριους και διεθνείς επισκέπτες, η δημοφιλής Χαλκιδική, με την ιδιαίτερη φυσική ομορφιά και τις τρεις διαφορετικές μεταξύ τους χερσονήσους της, υπόσχεται αξέχαστες στιγμές καλοκαιρινών διακοπών.

 

Η κοσμοπολίτικη Κασσάνδρα, το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής προσφέρεται για διασκέδαση μέχρι πρωίας, γαστρονομικές απολαύσεις αλλά και βουτιές σε καταγάλανα νερά. Στη δημοφιλή Καλλιθέα, οι επιλογές και η ποιότητα της νυχτερινής διασκέδασης θα κάνουν αλησμόνητες τις νύχτες σας, ενώ στο γραφικό ψαροχώρι της Νέας Φώκαιας θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε εκλεκτές καλοκαιρινές γεύσεις. Στην περιοχή του παραδοσιακού χωριού Παλιουρίου, θα σας εντυπωσιάσουν τα ονειρεμένα νερά της θάλασσας και από την άλλη πλευρά, στο Ποσείδι και τη Φούρκα θα ανακαλύψετε ακόμη περισσότερες καταπληκτικές παραλίες όπως την Αμμόγλωσσα.

 

Απόδραση στην ονειρεμένη Χαλκιδική

Παλιούρι

 

Απόδραση στην ονειρεμένη Χαλκιδική

Αμμόγλωσσα, Ποσείδι

 

Απόδραση στην ονειρεμένη Χαλκιδική

Νέα Φώκαια

 

 

Στο δεύτερο πόδι, τη Σιθωνία, το ορεινό τοπίο, τα εξωτικά νερά και οι παραδεισένιες παραλίες συνθέτουν ένα σκηνικό ξεχωριστής γοητείας. Και εδώ δεν λείπουν οι επιλογές διασκέδασης και τα πάρτυ στις παραλίες, σε όλο παλμό beach bars. Μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε είναι ο κοσμικός Νέος Μαρμαράς και η όμορφη Βουρβουρού, το Καλαμίτσι με τα γαλαζοπράσινα νερά, η ιδιαίτερη ακτή Ελιά, οι εξωτικές Καβουρότρυπες και η παραλία Κληματαριά στη Συκιά, που θα σας κόψει την ανάσα. Αν επιλέξτε έναν εναλλακτικό τρόπο διαμονής, οργανωμένα κάμπινγκ όπως αυτό του Αρμενιστή θα σας δικαιώσουν, ενώ αν αγαπάτε τις πολυτελείς διακοπές, υψηλών προδιαγραφών καταλύματα θα σας χαρίσουν τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές.

 

Απόδραση στην ονειρεμένη Χαλκιδική

Παραλία Καρύδι, Βουρβουρού

 

Καβουρότρυπες

 

Νέος Μαρμαράς

 

Απόδραση στην ονειρεμένη Χαλκιδική

Παραλία στον Αρμενιστή

 

 

Η Χερσόνησος του Άθω, μια ανάσα από το Άγιο Όρος, απαλλαγμένη από περιττές κοσμικότητες και με έντονο θρησκευτικό χαρακτήρα θα σας προσφέρει την πνευματική και σωματική αποφόρτιση που αποζητάτε. Ορεινή και συνάμα βαθιά γαλάζια με πεντακάθαρα νερά, διαθέτει εκπληκτικές παραλίες όπως αυτή της Ιερισσού, οι οποίες είναι βραβευμένες με γαλάζια σημαία ή όμορφες παραλίες στην Ουρανούπολη. Ακόμη, στο τρίτο πόδι τα αξιοθέατα είναι πολλά, με πιο σημαντικά τα Στάγειρα και τη διώρυγα του Ξέρξη.

 

Παραλία Κακούδια, Ιερισσός 

 

Ιερισσός 

 

Απόδραση στην ονειρεμένη Χαλκιδική

Ουρανούπολη

 

Απόδραση στην ονειρεμένη Χαλκιδική

Αρχαία Στάγειρα: Η πόλη που γεννήθηκε ο Αριστοτέλης, το έτος 384 π.Χ., περίπου 500 μ. νοτιοανατολικά του οικισμού Ολυμπιάδας. 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!