Home / Good Life  / Απόδραση στα πανέμορφα κι εορταστικά Τρίκαλα

Απόδραση στα πανέμορφα κι εορταστικά Τρίκαλα

Τρίκαλα: Μια σύγχρονη, πανέμορφη πόλη.

Ιδανική απόδραση για τις χειμερινές σας διακοπές κατά τις εορταστικές μέρες -και όχι μόνο, τα Τρίκαλα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε και να βιώσετε τον εορταστικό παλμό των Χριστουγέννων. Η εορταστική ατμόσφαιρα θα σας συνεπάρει και το ξακουστό χριστουγεννιάτικο πρότζεκτ, ο Μύλος των Ξωτικών, θα σας γεμίσει με αισθήματα χαράς. 

 

Απόδραση στα πανέμορφα κι εορταστικά Τρίκαλα

Απόδραση στα πανέμορφα κι εορταστικά Τρίκαλα

 

 

Η γραφική και μοντέρνα πόλη των Τρικάλων, στη Δυτική Θεσσαλία, αποτελεί έναν ακόμη εξαιρετικό προορισμό για ξεκούραση, αναψυχή και απόδραση από την καθημερινότητα. Το κέντρο της πόλης διασχίζεται από τον ποταμό Ληθαίο, με 10 συνολικά γέφυρες να ενώνουν τις όχθες του και το πράσινο να πρωταγωνιστεί. Οι σύγχρονες δονήσεις της πόλης, τα μαγαζιά της και η φιλική ατμόσφαιρά της θα σας ενθουσιάσουν, ενώ μια βόλτα στις συνοικίες Βαρούσι και Μανάβικα στην παλιά πόλη των Τρικάλων με τα παλιά αρχοντικά, τα στενά σοκάκια και τους γραφικούς πεζόδρομους θα σας μεταφέρουν στην ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής.

 

Απόδραση στα πανέμορφα κι εορταστικά Τρίκαλα

Απόδραση στα πανέμορφα κι εορταστικά Τρίκαλα

 

 

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Βυζαντινό Κάστρο, που βρίσκεται στην ΒΑ πλευρά της πόλης, να δοκιμάσετε τσίπουρο και τοπικές νοστιμιές στα ταβερνάκια και να απολαύσετε τον καφέ σας σε μία από τις πολλές πλατείες της, που σφύζουν από ζωή.

 

Περπατήστε στην Οδό Απόλλωνος, στον ιδιαίτερο και πολύχρωμο δρόμο με τις ομπρέλες, σήμα κατατεθέν της πόλης.

 

Ένα από τα σημεία ενδιαφέροντος στα Τρίκαλα είναι και ο πολύχρωμος δρόμος με τις ομπρέλες.

 

Συνδυάστε τις διακοπές σας, με σκι και χειμερινά σπορ και επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου, που βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων.

 

www.trikalacity.gr

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!