Home / Beauty  / Αποκτήστε τα απόλυτα κόκκινα χείλη

Αποκτήστε τα απόλυτα κόκκινα χείλη

cozy vibe beauty tips make up
Tips για το πιο διαχρονικό make up trend.

Σε όλες μας αρέσουν τα τέλεια κόκκινα χείλη, αφού χωρίς αμφιβολία είναι sexy και τραβούν την προσοχή των ανδρών. Επίσης θεωρούνται ένα κλασικό και διαχρονικό στυλ μακιγιάζ, που ταιριάζει σε όλες τις ώρες και μπορεί να αποδειχθεί μια γρήγορη λύση της τελευταίας στιγμής, έτσι ώστε να εντυπωσιάσετε με ένα μόνο προϊόν μακιγιάζ. Συχνά, όμως, τα “φοβόμαστε” καθώς το κραγιόν μπορεί να τρέξει, όπως και να μη διατηρηθεί πάνω στα χείλη μας για όσο θελουμε.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και θα δείτε πόσο εύκολο είναι!

ΒΗΜΑ 1

Θα χρειαστείτε ένα κόκκινο lip liner για να σχηματίσετε σωστά τα όρια των χειλιών σας. Σχηματίστε δύο λοξές γραμμές, που να μοιάζουν το γράμμα “Χ” ,στο άνω χείλος. Έπειτα φτιάξτε μια καμπύλη στο κατώτερο μέρος του κάτω χείλους.Τέλος, δύο κουκκίδες δεξιά και αριστερά θα σας βοηθήσουν να ενώσετε όλα τα σημεία χωρίς να κάνετε λάθος.

ΒΗΜΑ 2

Με το κόκκινο lip liner κάντε το περίγραμμα των χειλιών σας με τη βοήθεια των σημείων που σχηματήσατε στο βήμα 1 και ύστερα γεμίστε όλο το μήκος τους με το μολύβι. Σε αυτό το σημείο ταμπονάρετε με ένα χαρτί τα χείλη σας και επαναλάβετε το γέμισμα.

ΒΗΜΑ 3

Στο τρίτο και τελευταίο βήμα χρειάζεστε ένα κόκκινο κραγιόν με όποια υφή αγαπάτε (matte,shimmering,glossy). Απλώστε μια “γενναιόδωρη” ποσότητα με το πινέλο σας και.. τέλεια κατακόκκινα χείλη!

EXTRA TIPS:
  • 15′ πριν εφαρμόσετε το κραγιόν, κάντε μια απολέπιση για να αποφύγετε σπασίματα στο χρώμα, καθώς και για πιο λεία χείλη.
  • Στο τέλος του τρίτου βήματος μπορείτε να ταμπονάρετε με ένα χαρτί και να ξαναβάλετε κραγιόν, για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα για πολλές ώρες αναλλοίωτο!
  • Αν δεν έχετε matte κόκκινο κραγιόν, αλλά σας αρέσει πιο πολύ αυτό το αποτέλεσμα, μόλις τοποθετήσετε το κραγιόν σας, περάστε ένα χαρτί απο την πούδρα σας και ταμπονάρετε τα χείλη με αυτό (προσοχή η πούδρα να μην είναι σε πολύ σκούρα απόχρωση γιατί θα αλλοιώσει το χρώμα).
  • Αν σας αρέσει το glossy αποτέλεσμα ΜΗ βάλετε gloss σε όλο το μήκος των χειλιών παρά μόνο στο κέντρο, γιατί δεν θα διατηρηθεί και θα “τρέξει” απο το περίγραμμα.
Καλή επιτυχία!!!

[email protected]

Professional Make up Artist