Home / Beauty  / Αποκατάσταση των μαλλιών μετά το καλοκαίρι μόνο με 3 tips;

Αποκατάσταση των μαλλιών μετά το καλοκαίρι μόνο με 3 tips;

Κι όμως γίνεται! Αποκατάσταση των μαλλιών μετά το καλοκαίρι με 3 δοκιμασμένα tips.  

Το θαλασσινό νερό, ο ήλιος και τα πολλά λουσίματα είναι οι βασικές αιτίες που κάνουν τα μαλλιά μας να εκλιπαρούν για επιπλέον φροντίδα και περιποίηση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μετά το πέρας των διακοπών μας. Αν λοιπόν έχετε μόλις επιστρέψει από διακοπές ή σκοπεύετε να γυρίσετε σύντομα, πρέπει να αναλάβετε αμέσως δράση και να χαρίσετε στα μαλλιά σας την πολύτιμη θεραπεία που έχουν τόση ανάγκη. 

 

Αποκατάσταση των μαλλιών το καλοκαίρι μόνο με 3 tips;

 

 

Τι θα λέγατε για μία επίσκεψη στο κομμωτήριο;

Οι άκρες των μαλλιών μας φθείρονται το καλοκαίρι. Εμφανίζεται ψαλίδα, τα μαλλιά μας γίνονται περισσότερο θαμπά και αδύναμα. Η λύση βρίσκεται στο τριμάρισμα. Είναι καλό να επισκεφθείτε την κομμώτριά σας και να τα αναζωογονήσετε, καθαρίζοντας τις άκρες και κόβοντάς τα λίγα εκατοστά. Έτσι θα τους δώσετε την ευκαιρία να δυναμώσουν και θα απαλλαγείτε από την ψαλίδα, πριν ακόμη φτάσει πιο ψηλά και καταστρέψει περισσότερο τα μαλλιά σας. 

 

 

Ευεργετήστε τα μαλλιά σας με hair beauty sleep. 

Εκτός από το beauty sleep που ευεργετεί την επιδερμίδα σας, υπάρχει και το hair beauty sleep που κάνει πιο υγιή τα μαλλιά σας. Λίγο πριν πέσετε για ύπνο, εφαρμόστε ένα προϊόν στις άκρες των μαλλιών σας, τυλίξτε τις με μεμβράνη και χωρίς να το ξεβγάλετε, αφεθείτε στην αγκαλιά του Μορφέα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καστορέλαιο ή και ελαιόλαδο, αν θέλετε να ακολουθήσετε τον φυσικό και ανέξοδο δρόμο και να εκμεταλλευτείτε την θαυματουργή δράση τους στα μαλλιά σας, καθώς συμβάλλουν στην θρέψη, την επανόρθωση αλλά και την ενυδάτωσή τους. 

 

 

Το μυστικό βρίσκεται στα πολυδραστικά λαδάκια. 

Υπάρχουν στην αγορά λαδάκια ή οροί για τα μαλλιά που προσφέρουν πολλαπλή προστασία και φροντίδα στο τριχωτό της κεφαλής σας. Επενδύστε σε προϊόντα που έχουν έχουν όχι μόνον ενυδατική δράση, αλλά προστατεύουν τα μαλλιά σας από τις υψηλές θερμοκρασίες, τα θρέφουν σε βάθος, αποτρέπουν το σπάσιμο και την εμφάνιση ψαλίδας και τα αναζωογονούν. Η αγορά ενός τέτοιου προϊόντος είναι κάτι σαν επένδυση που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε υγιή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!