Home / Fashion  / Απογείωσε τη midi φούστα σου!

Απογείωσε τη midi φούστα σου!

Πως να φορέσεις τη midi φούστα! 

Δες με ποιους τρόπους μπορείς να φορέσεις τη midi φούστα και να παραδώσεις μαθήματα στυλ σε όσες και όσους δουν τα stylish look σου. Οι midi φούστες κολακεύουν τη σιλουέτα μας και δεν αφορούν -όπως μπορεί πολλές να θεωρούμε λανθασμένα- μεγαλύτερες ηλικίες ή μόνο επαγγελματικές περιστάσεις. Αν δες έχεις ακόμη στην γκαρνταρόμπα σου μία midi φούστα, πάνε επειγόντως στην αγορά και πρόσθεσέ την στη ντουλάπα σου. Μπορείς να την συνδυάσεις με αμέτρητους τρόπους και να δημιουργήσεις επίσης αμέτρητα stylish outfits που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε διαφορετικές περιστάσεις και συνθήκες. Διάβασε παρακάτω τρεις τρόπους με τους οποίους μπορείς να συνδυάσεις τη midi φούστα σου και να είσαι εκθαμβωτική, όταν θες να βγεις για ποτό με τις φίλες σου ή να παρευρεθείς σε ένα επίσημο event. 

 

Classic or not, Chic

Κομψή, αριστοκρατική και με νότες κλασσικής αισθητικής. Μπορείς να επιτύχεις όλα τα παραπάνω αν συνδυάσεις τη midi σου φούστα με πουκάμισα σε ανοικτές παλέτες ή ακόμη και elegant πουλοβεράκια σε ανοιχτές ή και πιο σκούρες αποχρώσεις. Πρόσθεσε στο look σου ένα velvet στοιχείο για να δώσεις τη μεγαλοπρέπεια που χρειάζεσαι στην εμφάνισή σου. 

 

 

 

Casual Chic

Επέλεξε μία λαμπερή φούστα που θα μπορούσες κάλλιστα να φορέσεις σε πιο επίσημες και glam περιστάσεις και συνδύασέ την με items και στοιχεία που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και προτιμάς στην καθημερινότητά σου, όπως είναι ένα denim jacket, ένα απλό λευκό Τ-shirt, μία φούτερ και sneakers σε όποιο μοτίβο και απόχρωση θέλεις. Τέλος, φρόντισε ώστε το makeup και τα μαλλιά σου να είναι προσεγμένα και είσαι έτοιμη! 

 

 
Luxurius Rock

Θέλεις να είσαι rock; Μπορείς και με τη midi φούστα σου. Προτίμησε μία leather ή vinyl φούστα και συνδύασέ την με αποχρώσεις του μπορντώ, του μαύρου, του κυπαρισσί και του βαθύ μπλε. Για να απογειώσεις το rock glam σύνολό σου, επέλεξε υποδήματα όπως μποτάκια, γόβες και αξεσουάρ με dark ύφος και παρόμοιο μακιγιάζ. 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!