Home / Men  / Grooming  / Απαλά χέρια και το καλοκαίρι με natural tips

Απαλά χέρια και το καλοκαίρι με natural tips

Απαλά χέρια και το καλοκαίρι με natural tips
Απαλά χέρια με φυσικό τρόπο.

Σίγουρα έχεις υπόψιν σου πώς τα χέρια είναι ένα σημείο που προσέχουν πολύ οι γυναίκες. Θέλουν να είναι περιποιημένα και όταν μάλιστα είναι και απαλά, τότε μπορεί να κάνεις πολύ καλή εντύπωση.

Η συνεχής χρήση αντισηπτικών και οι υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να ταλαιπωρήσουν τα χέρια σου. Αν έχεις παρατηρήσει πως τα χέρια σου έχουν πλέον αφυδατωθεί, έχουν ίσως σκασίματα και δεν είναι απαλά αλλά αντίθετα τραχιά ήρθε η ώρα να τα φροντίσεις. Αμέσως.

 

Απαλά χέρια και το καλοκαίρι με natural tips

 

 

Πάρε μια θρεπτική ενυδατική.

Η χρήση ενυδατικής κρέμας βοηθά στην θρέψη και επανόρθωση του δέρματος που έχει ταλαιπωρηθεί. Ακόμη, η τακτική χρήση της θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τα απαλά χέρια που θέλεις. Επέλεξε κρέμες που έχουν ως βάση τους την πολύ θρεπτική αλόη και είναι απαλλαγμένες από χημικές ουσίες. 

 
Πλύσιμο χεριών με μέτρο.

Καλό είναι να προσέχεις και να ακολουθείς τους κανόνες υγιεινής, όμως χρειάζεται ένα μέτρο. Το πολύ συχνό πλύσιμο, ειδικά όταν δεν είναι απαραίτητο, αφαιρεί από την επιδερμίδα των χεριών σου την πολυπόθητη λιπαρότητα, η οποία είναι και απαραίτητη για την υγεία των άκρων σου. Όλα με μέτρο λοιπόν.

 

Απόφυγε το πολύ ζεστό νερό.

Το πολύ ζεστό νερό κάνει κακό στα χέρια σου. Προτίμησε χλιαρό νερό για να τα πλένεις κι έτσι θα αποφύγεις την ξηρότητα και τα αρνητικά επακόλουθά της.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!