Home / Fashion  / Αν ακολουθήσεις αυτά τα 5 fashion tips θα είσαι πάντα stylish!

Αν ακολουθήσεις αυτά τα 5 fashion tips θα είσαι πάντα stylish!

Αν ακολουθήσεις αυτά τα 5 fashion tips θα είσαι πάντα stylish!
5 χρυσοί κανόνες για looks που θα σε βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη. 

Τι υπογραμμίζουν οι κανόνες του στυλ; Συγκεντρώσαμε 5 tips που μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και τις τάσεις της μόδας και θα σε βοηθήσουν να είσαι πάντοτε στυλάτη και κομψή. 

 
1. Επένδυσε σε items που αναδεικνύουν τη σιλουέτα σου.  

Πώς θα γίνει αυτό; Αναζητώντας και δοκιμάζοντας ρούχα που ταιριάζουν στον σωματότυπό σου, αναδεικνύουν τη γραμμή σου και κάνουν τις “ατέλειές” σου να μη φαίνονται σχεδόν καθόλου. Πρόβαρε τα ήδη υπάρχοντα ρούχα σου στον καθρέφτη, παρατήρησε την εικόνα σου κι αμέσως θα καταλάβεις ποια γραμμή ρούχου σου ταιριάζει και ποια όχι. Όταν καταλήξεις φρόντισε οι επόμενες αγορές σου να κινούνται μόνο σε αυτές τις γραμμές. Στη συνέχεια μπορείς να πειραματιστείς με διαφορετικά υφάσματα, υφές και χρώματα για να ανακαλύψεις ποιο είναι πραγματικά το στυλ σου. 

 

 

Αν ακολουθήσεις αυτά τα 5 fashion tips θα είσαι πάντα stylish!

 

 

2. Αγόρασε μόνο ό,τι μπορείς να φορέσεις. 

Μπορεί να έχεις λατρέψει τα ψηλοτάκουνα που είδες πρόσφατα στο Instagram όμως αναρωτήθηκες αν μπορείς να τα φορέσεις; Θα νιώθεις άνετα με αυτά; Θα μπορείς να περπατήσεις; Ή απλά τα επιθυμείς, θα τα αποκτήσεις και δεν θα τα βάλεις ποτέ; Σκέψου καλά πόσο λειτουργικά είναι τα items που έχεις προσθέσει στην shopping λίστα σου και στη συνέχεια προχώρα σε όποια αγορά. Ένας από τους σημαντικότερους κανόνες για άψογο στυλ είναι να νιώθουμε καλά με τα ρούχα μας. 

Μην ξεχνάς: Φόρεσε ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλά κι άνετα. Έτσι θα λάμπεις! 

 

 
3. Μην το παρακάνεις με τα κοσμήματα και γενικά τα αξεσουάρ. 

Ακολούθησε τον κανόνα του μινιμαλισμού, ο οποίος μας υπαγορεύει την ομορφιά του “όσο λιγότερα τόσο καλύτερα”. Προσπάθησε να μην είσαι πληθωρική σε ό,τι αφορά τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ που προσθέτεις στο look σου και κάνε διάφορες δοκιμές μέχρι να βρεις την πολυπόθητη ισορροπία. 

 

 

4. Βρες τα χρώματα που σου ταιριάζουν. 

Πειραματίσου και βρες εκείνες τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στο χρώμα της επιδερμίδας σου και το χρώμα των μαλλιών σου. Όταν ανακαλύψεις τι σου ταιριάζει αγόρασε τις ανάλογες αποχρώσεις στα ρούχα σου. 

 

Αν ακολουθήσεις αυτά τα 5 fashion tips θα είσαι πάντα stylish!

 

5. Φυσικά… Μην ξεχνάς τα βασικά. 

Δεν είναι μύθος πως κάποια ρούχα και αξεσουάρ είναι διαχρονικά και δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα καμιάς γυναίκας. Κάποια από αυτά είναι το γνωστό little black dress, το τζιν που αγαπάς πιο πολύ από όλα και σου πάει, ένα λευκό T-shirt, ένα κομψό μαντήλι, ένα κλασικό τσαντάκι εξόδου και ένα camel παλτό

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!