Home / Lifestyle  / Celebrities  / Αντίστροφη μέτρηση για το Dior Cruise 2022 στην Ελλάδα!

Αντίστροφη μέτρηση για το Dior Cruise 2022 στην Ελλάδα!

Today is the Day! Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της μόδας, αλλά και της χώρας μας θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Μη το χάσετε.

 

Το ελληνικό ταξίδι μόδας της Maria Grazia Chiuri ξεκίνησε. Η παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια έφτασε στη χώρα μας για να περιηγηθεί στα σημαντικότερα μνημεία, να γνωρίσει από κοντά τον ελληνικό πολιτισμό και να νιώσει το ελληνικό πνεύμα. Τελικός προορισμός αυτού του δημιουργικού και ξεχωριστού ταξιδιού η σημερινή ημέρα στην Αθήνα. Ο τόπος της παρουσίασης του Dior Cruise 2022 δεν ήταν τυχαίος. Πολλά χρόνια πριν, ο ίδιος ο Christian Dior φωτογράφησε τις haute couture δημιουργίες του στην Ακρόπολη και έγραψε ιστορία.

 

 

Σκοπός της σχεδιάστριας και του οίκου είναι μια εξερεύνηση όλων των στοιχείων που ορίζουν την ελληνική κουλτούρα και ο τρόπος που θα συνδεθεί ο χώρος με τον Dior. Διαβάζοντας μύθους και ιστορία, η Maria Grazia Chiuri ταξιδεύει τη συλλογή σε όλον τον κόσμο με αφετηρία την Ελλάδα. Μελέτησε το ρόλο της γυναίκας, τη τέχνη, την αρχιτεκτονική και την κληρονομιά, επιθυμώντας να μιλήσει για την Ελλάδα του σήμερα και να δώσει έμφαση σε όλες τις ομορφιές που κρύβει η χώρα μας.

 

 

Σήμερα έφτασε η μεγάλη μέρα. Στο Καλλιμάρμαρο, ένα χώρο με σπουδαία ιστορία, η σχεδιάστρια και ο οίκος Dior θα παρουσιάσουν μια high fashion εμπειρία, μέσα από τα μάτια του ελληνικού πολιτισμού. Μια στιγμή που δεν πρέπει να χάσετε, μια στιγμή που θα γράψει τη δικιά της ιστορία. Συντονιστείτε στις 21:30 και παρακολουθήστε το μοναδικό show online.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.