Home / Men  / Grooming  / Ανδρική περιποίηση: Τα tips που κάθε άνδρας πρέπει να γνωρίζει

Ανδρική περιποίηση: Τα tips που κάθε άνδρας πρέπει να γνωρίζει

Φάκελος ανδρική περιποίηση: όσα πρέπει να ξέρεις. 

Συμβουλές για να γίνει η ανδρική περιποίηση πιο εύκολη από ποτέ! Δες χρήσιμα και εύκολα tips για να είσαι πάντα περιποιημένος χωρίς να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε ειδικά προϊόντα ή πολλές ώρες στο μπάνιο.

 

Lip balm για τα κοψίματα από το ξύρισμα.

Χρησιμοποίησε ένα lip balm για τα μικροκοψίματα από το ξύρισμα. Πάρε το lip balm της κοπέλας ή της μαμάς σου, τρίψε μια μικρή ποσότητα στο δάχτυλό σου και στη συνέχεια εφάρμοσε πάνω στην πληγή. Η υφή του θα βοηθήσει στο να σφραγίσεις την πληγή και επιπλέον θα ενυδατώσει το δέρμα του προσώπου σου.

 

Στέγνωσε τα ξυραφάκια σου με ένα πιστολάκι μαλλιών.

Μετά από κάθε ξύρισμα, φρόντισε να απομακρύνεις κάθε ίχνος υγρασίας από τα ξυραφάκια σου. Αφού πρώτα τα σκουπίσεις ελαφρώς με μια πετσέτα, στεγνώστε τα για λίγο με ένα πιστολάκι. Έτσι θα απομακρύνεις το νερό που μπορεί να προκαλέσει σκουριά και να καταστρέψει τα ξυραφάκια σου. Ακόμη με τον τρόπο αυτό θα τα διατηρείς καθαρά για περισσότερο διάστημα.

 

Κρέμα μαλλιών για τα ατίθασα μαλλιά.

Αν τα μαλλιά σου φριζάρουν και δεν στέκονται και εσύ δεν έχεις κάποιο ειδικό προϊόν μαλλιών η καλύτερη λύση είναι μια κρέμα χεριών. Χρησιμοποίησε μια μικρή ποσότητα κρέμας χεριών στα μαλλιά σου, για σίγουρο διακριτικό αποτέλεσμα.

 

Βαζελίνη για περιποίηση ποδιών.

Η περιποίηση των ποδιών είναι σημαντική. Φρόντισε τα άκρα σου κατά προτίμηση μετά από το μπάνιο καθώς το δέρμα είναι πιο μαλακό, χρησιμοποιώντας μια ελαφρόπετρα για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα.  Στη συνέχεια, άπλωσε στα πόδια σου μια κρέμα ποδιών ή μικρή ποσότητα βαζελίνης για να τα ενυδατώσεις και να κάνεις πιο απαλά. Ακόμη,  φρόντισε να κόβεις τα νύχια σου πάλι μετά το μπάνιο καθώς τότε το δέρμα είναι περισσότερο μαλακό.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!