Home / Cozyhome  / Ανανεώστε τους χώρους σας με spring deco items

Ανανεώστε τους χώρους σας με spring deco items

Ανανεώστε τους χώρους σας με spring deco items
Τα items που θα φέρουν spring και stylish αέρα στους χώρους σας.

Δύο κυκλοφορίες που χαρίζουν στους εσωτερικούς σας χώρους το spring update που έχουν ανάγκη, items υψηλού design που ανάγουν το deco σε τέχνη.

 

Ανανεώστε τους χώρους σας με spring deco items

Όταν το deco design μετατρέπεται σε deco desire…

 
Gravity collection.

To studio Extra&ordinary Design δημιούργησε μία νέα σειρά από eco friendly κηροπήγια αντλώντας έμπνευση από τις ιδιαίτερες κινήσεις και τα επακόλουθα οπτικά αποτελέσματα της παραμόρφωσης. Το λονδρέζικο studio δημιουργεί πάντοτε items που έχουν ως στόχο να μετατρέπουν τους εσωτερικούς χώρους σε κάτι extraordinary. Τα deco items που σχεδιάζει φέρνουν το εσωτερικό των χώρων σε άλλο level, πιο εντυπωσιακό.

Έτσι κάπως γεννήθηκε η νέα collection Gravity που περιλαμβάνει υπέροχα γλυπτά, κεραμικά κηροπήγια που είναι μάλιστα handmade. Η συλλογή περιλαμβάνει πέντε διαφορετικές εκδοχές των ιδιαίτερων κηροπήγιων, τα οποία είναι κατασκευασμένα από το υλικό Jesmonite. Πρόκειται για ένα υλικό που έχει ως βάση το τσιμέντο και είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

 

 

 

Dégradé.

Το βραβευμένο design studio Héctor Serrano αποφάσισε να φέρει την ρομαντική διάσταση των χρωμάτων στους ανοιξιάτικους χώρους μας μέσα από τη νέα του συλλογή. Ο λόγος για την εντυπωσιακή collection, Dégradé, που απαρτίζεται από φωτιστικά και βοηθητικά τραπεζάκια. Το όνομά της το πήρε καθώς ο designer εμπνεύστηκε από τους διάφορους χρωματισμούς που παρουσιάζονται στον ουρανό την ώρα που δύει ο ήλιος. Αυτούς τους μαγευτικούς χρωματισμούς.

Η συλλογή έχει κατασκευαστεί από ανακυκλωμένο πλαστικό, ακολουθώντας την eco friendly φιλοσοφία που ενώνει το design με ηθικές αξίες όπως είναι η προστασία του περιβάλλοντος και ο οικολογικός σχεδιασμός. Τα items της συλλογής είναι κατασκευασμένα τέλος με την 3D τεχνολογία.

 

Ανανεώστε τους χώρους σας με spring deco items

Το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα τα items της συλλογής είναι το ανακυκλωμένο κατά 75% πλαστικό PETG.

Ανανεώστε τους χώρους σας με spring deco items

Η τεχνική του 3D printing επιλέχθηκε για να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο την degrade όψη, την βαθμιαία δηλαδή αλλαγή από τη μία απόχρωση στην άλλη.

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!