Home / Good Life  / Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου Big Little Lies

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου Big Little Lies

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου Big Little Lies
Big Little Lies: Αυτή είναι η ακριβής ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα

Πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν Big Little Lies. H πολυαναμενόμενη συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης σειράς του HBO θα βγει στον αέρα τον Ιούνιο. Είστε έτοιμοι για περισσότερο drama, αγωνία, σασπένς, ίντριγκες, περιπέτειες και διαπλοκή στο κατά τα άλλα φιλήσυχο Μόντερεϊ;

 

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου Big Little Lies

 

Η απάντηση φυσικά είναι θετική και οι λάτρεις της σειράς περιμένουν με ανυπομονησία τη δεύτερη σεζόν της που σκόρπισε συγκινήσεις και αγαπήθηκε πάρα πολύ από το κοινό. Το Σάββατο λοιπόν η εταιρία παραγωγής HBO ανακοίνωσε πως ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα βγει στον αέρα τον Ιούνιο και πιο συγκεκριμένα στις 9 του μήνα.

 

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου Big Little Lies

 

Λίγα λόγια για τη σειρά

Στην ήσυχη παραλιακή πόλη Μόντερεϊ, στην Καλιφόρνια, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Στοργικές μαμάδες, επιτυχημένοι σύζυγοι, αξιολάτρευτα παιδιά, όμορφα σπίτια: Τι ψέματα θα πουν για να κρατήσουν όρθιο τον τέλειο κόσμο τους; Την ιστορία διηγούνται τρεις μητέρες, η Μάντελιν, η Σελέστ και η Τζέιν και μας περιγράφουν μια κωμόπολη που βράζει από τις φήμες που κυκλοφορούν. Βγαίνουν στη φόρα συγκρούσεις, μυστικά και προδοσίες που δοκιμάζουν τις σχέσεις μεταξύ συζύγων, γονιών και παιδιών, φίλων και γειτόνων.

H τηλεοπτική σειρά Big Little Lies βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Λιάν Μοριάρτυ. H πρώτη σεζόν της σειράς έκανε πρεμιέρα στις 19 Φεβρουαρίου του 2017 και ολοκληρώθηκε σε 7 επεισόδια. Η δραματική σειρά μυστηρίου με στοιχεία μαύρης κωμωδίας αγκαλιάστηκε αμέσως από το κοινό και κέρδισε πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων οκτώ EMMY. 

 

H Meryl Streep ήρθε για να μείνει

Στη νέα σεζόν εκτός από τις αγαπημένες μαμάδες και κυρίες του Μόντερεϊ, Nicole Kidman και Reese Witherspoon θα προστεθεί και η σπουδαία ηθοποιός του Hollywood, Meryl Streep, η οποία θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ανακαλύψει την αλήθεια. Πιο συγκεκριμένα, έρχεται στη σειρά για να μείνει και θα κάνει τα πάντα για να μάθει ποιος σκότωσε τον γιο της, Alexander Skarsgård, στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν. Έρχονται περιπέτειες…

 

Δείτε το official teaser που κυκλοφόρησε μόλις χθες και πάρτε μια γεύση από τη δεύτερη -όπως φαίνεται- απόλυτα συναρπαστική και αγωνιώδη σεζόν!

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!