Home / Beauty  / Ανακαλύψτε το νέο Serum της Lancôme, Advanced Génifique

Ανακαλύψτε το νέο Serum της Lancôme, Advanced Génifique

Lancome

Η αγαπημένη εταιρεία καλλυντικών Lancôme κυκλοφορεί ένα καινούργιο Serum, με όνομα Advanced Génifique.

 

 

Το Advanced Génifique έχει αποδειχθεί η καλύτερη επιλογή για ενίσχυση της μικροβιολογίας του δέρματος. Το ανθρώπινο μικρόβιο ή μικροβίωμα θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της επιδερμίδα μας, ικανό να μας χαρίσει ένα ευεργετικό και ζωντανό οικοσύστημα, απαραίτητο για την υγεία και την ομορφιά του δέρματος. Το νέο Serum στοχεύει στο να κρατήσει αυτό το μικρόβιο ισορροπημένο, ώστε να αναρρώνει το δέρμα γρηγορότερα.

 

Lancome

Courtesy of Lancôme

 

Το νέο προϊόν είναι πλέον το νούμερο ένα της Lancôme, με οφέλη που δεν έχετε ξαναδεί. Είναι εμπλουτισμένο με ένα μοναδικό συνδυασμό από ευεργετικά συστατικά. Κάθε σταγόνα προσδίδει στο δέρμα 30 εκατομμύρια προβιοτικά κλάσματα! Όλα αυτά τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά συνεισφέρουν μοναδικά στη διατήρηση της υγείας και της λάμψης του δέρματος.

 

Lancome

Courtesy of Lancôme

 

Εφαρμόστε το Serum πρωί και βράδυ, σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Απλώστε καλά σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας τα μάτια σας. Μέσα σε 7 ημέρες, το δέρμα σας θα είναι ήδη διαφορετικό, περισσότερο νεανικό και λαμπερό. Αποτελεί την κατάλληλη προετοιμασία πριν βάλετε το foundation σας.

 

Lancome

Courtesy of Lancôme

 

Ολοκληρώστε τη skincare ρουτίνα σας, προσθέτοντας και το Advanced Génifique Light Pearl. Το τελευταίο είναι ιδανικό για την περιποίηση των ματιών σας, καταπολεμώντας τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους.

 

 

Δώστε μια νέα φρεσκάδα στο δέρμα σας, ανακαλύπτοντας τα νέα προϊόντα της Lancôme εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.