Home / Men  / Ανακαλύψτε τη νέα αντρική συλλογή Pre-Fall 2021 του Louis Vuitton

Ανακαλύψτε τη νέα αντρική συλλογή Pre-Fall 2021 του Louis Vuitton

Ο σχεδιαστής Virgil Abloh πειραματίζεται με το iconic μονόγραμμα του οίκου VL, στη νέα του συλλογή.

 

Courtesy of Louis Vuitton

 

Ο Virgil, ένας από τους πιο hot σχεδιαστές, αποφασίζοντας να δει δημιουργικά την καραντίνα, άλλαξε τον τρόπο σκέψης του για τη μόδα και το ρόλο της στη περιβαλλοντική κρίση. Στη νέα του συλλογή, για τον Louis Vuitton, στοχεύει να φέρει άνεση, χωρίζοντας τη μόδα από τη μυθοπλασία. Ο σχεδιαστής αποτυπώνει μέσα από τα νέα του κομμάτια, τη “δίψα” μας για κανονικότητα, κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να επιστρέψουμε σε φόρμα, στην καθημερινότητα και τη δουλειά μας. Μότο του για αυτή τη collection: “Μην αφήνεις τη καθημερινή δουλειά σου να σε καθορίζει”.

 

Courtesy of Louis Vuitton

 

Με φόντο πολεμικά γαλλικά αεροσκάφη, ο ταλαντούχος Virgil, μας χαρίζει μια συλλογή sportswear, που περιλαμβάνει jeans, T-shirts, bomber jackets, τσάντες σε στυλ “messenger”, boxy σακάκια και cool αξεσουάρ, διακοσμημένα με το 3D μονόγραμμα του οίκου. Ο ίδιος εργάζεται πάντα στο studio με σλόγκαν “Μην έρθετε εσείς σε εμάς, ερχόμαστε εμείς σε εσάς”.

 

Courtesy of Louis Vuitton

 

“Κρίνουμε, είτε εσκεμμένα είτε υποσυνείδητα, ένα άτομο με βάση την εμφάνισή του. Τώρα, πρόκειται για την αντικατάσταση κάθε τέτοιου χάσματος με την ελευθερία”, δηλώνει ο σχεδιαστής.

 

Courtesy of Louis Vuitton

 

www.louisvuitton.com

 

Courtesy of Louis Vuitton

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.