Home / Fashion  / Ανακαλύψτε την πρώτη καμπάνια της Chanel με πρωταγωνίστρια την Charlotte Casiraghi

Ανακαλύψτε την πρώτη καμπάνια της Chanel με πρωταγωνίστρια την Charlotte Casiraghi

Η πανέμορφη Charlotte Casiraghi φωτογραφήθηκε στο Μονακό για τη συλλογή Άνοιξη 2021 του οίκου Chanel.

 

Courtesy of Chanel

 

Το Δεκέμβριο, ο παγκόσμιας φήμης οίκος μόδας Chanel ανακοίνωσε πως η Charlotte θα είναι η νέα πρέσβειρα του, καθώς και το πρόσωπο της ανοιξιάτικης συλλογής για το 2021. Εξαιτίας της βασιλικής της καταγωγής, αλλά και το δικαίωμα της για διεκδίκηση του θρόνου του, το Μονακό αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή, δίνοντας παράλληλα στη Charlotte την ευκαιρία να τιμήσει την οικογένεια και την κληρονομιά της.

 

Courtesy of Chanel

 

 Τα κινηματογραφικά μέρη που φωτογραφήθηκε, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Charlotte είναι και εγγονή της star του cinema Grace Kelly, συνέθεσαν μια καμπάνια βγαλμένη από ταινία εποχής. Επιπλέον, στις τοποθεσίες προστέθηκε και η εντυπωσιακή βίλλα του Karl Lagerfeld, La Vigie. Το concept της φωτογράφησης είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες “To Catch a Thief” και “GoldenEye.”

 

Courtesy of Chanel

 

Η νέα συλλογή συνδυάζει το όνειρο και την πραγματικότητα, αποτυπωμένη μέσα από τη μυστηριώδη ποιότητα που αποπνέει η Charlotte. Η ίδια συγκινήθηκε κατά την διάρκεια της φωτογράφησης, τόσο για την τιμή που νιώθει για τη συμμετοχή της στην καμπάνια, όσο και για τη σημασία που έχει η τοποθεσία για την ίδια. Η Charlotte δηλώνει ότι η νέα collection είναι ιδανική για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα.

 

Courtesy of Chanel

 

Photo credits: Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin

Source: WWD

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.