Home / Good Life  / Ανακαλύψτε την ισπανική κουζίνα στο Instagram

Ανακαλύψτε την ισπανική κουζίνα στο Instagram

Ανακαλύψτε την ισπανική κουζίνα στο Instagram
Η ισπανική κουζίνα μέσα από το Instagram.

Η ισπανική κουζίνα μας αποκαλύπτεται μέσα από το Instagram. Αν είστε λάτρης των γεύσεων της Ιβηρικής χερσονήσου, τότε οι παρακάτω λογαριασμοί θα σας ενθουσιάσουν και θα σας εμπνεύσουν. 

 

Ανακαλύψτε την ισπανική κουζίνα στο Instagram

Sangria: Το γευστικότατο γλυκό ισπανικό κρασί! Τι θα χρειαστείς για να το φτιάξεις: 1 μπουκάλι ξηρό κόκκινο κρασί. 1,5 λίτρο πορτοκαλάδα με ανθρακικό. Χυμό πορτοκαλιού. Λίγο χυμό λεμονιού. Φέτες πορτοκαλιού. 1 σφηνάκι κουαντρό ή ρούμι. Λίγη ζάχαρη. 1 πράσινο μήλο και ένα κόκκινο κομμένα σε κυβάκια. Πώς θα το φτιάξεις: Προσθέτουμε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά, ποτά καθώς και φρούτα. Τα ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα άδειο μπουκάλι και το κλείνουμε. Το αφήνουμε μία μέρα. Την επόμενη η sangria μας είναι έτοιμη!

Ανακαλύψτε την ισπανική κουζίνα στο Instagram

 

 

Spanish Flavors.

Οι γεύσεις και τα αρώματα της Ισπανίας είναι συγκεντρωμένα στο account @cocinacaseraes. Ο ανήσυχος Jose Balandin δημιούργησε αυτόν τον εξαιρετικά επιτυχημένο λογαριασμό, παρουσιάζοντας στο διαδικτυακό κοινό πιάτα παραδοσιακά και μοντέρνα, για μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις.

Ανακαλύψτε τις συνταγές της ισπανικής κουζίνας στο κανάλι Recetas de Cocina Casera στο YouTube και γιατί όχι φτιάξτε τις και εσείς. Τα βιντεάκια έρχονται και με αγγλικούς υπότιτλους.

 

 
Heathy and Sweet.

H Auxy Ordoñez θα σας μυήσει στον κόσμο των ισπανικών γλυκισμάτων και θα σας κάνει μόνο από τις φωτογραφίες να λατρέψετε όσα φτιάχνει. Το elegant account της @postressaludables θα σας ανοίξει την όρεξη και θα αναζητάτε κάτι γλυκό.

Μπορείτε να βρείτε τς συνταγές της στο Instagram, στο λαχταριστό της site καθώς και στα κανάλι της στο YouTube. Κάντε μια βόλτα στα κανάλια της γιατί σας περιμένουν υπέροχες γευστικές εκπλήξεις με άρωμα Ισπανίας (και όχι μόνο).

 

https://www.instagram.com/p/CL5AW4JIxAz/

 

Easy and Delicious.

O επιτυχημένος μάγειρας Roberto ChefBosquet μοιράζεται μέσα από το δημοφιλές account του @chefbosquet όλα του τα μυστικά για τις πιο νόστιμες συνταγές, γλυκιές και αλμυρές.

Αν θέλετε περισσότερα tasty info παρακολουθήστε και το ομώνυμο κανάλι του στο YouΤube, δεν θα σας απογοητεύσει.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!