Home / Fashion  / Αναδείξτε το φλοράλ σας φόρεμα με σούπερ φλοράλ look!

Αναδείξτε το φλοράλ σας φόρεμα με σούπερ φλοράλ look!

Αναδείξτε το φλοράλ σας φόρεμα!
3 must styling tips για να αναδείξετε το φλοράλ σας φόρεμα!

To καλοκαιράκι είναι ιδανική εποχή για να βγάλεις από την ντουλάπα σου τα φλοράλ σου φορέματα (ή αν δεν έχεις κάποιο στην γκαρνταρόμπα σου να αγοράσεις άμεσα!) και να τα αναδείξεις, ακολουθώντας μερικά styling tips που θα σου χαρίσουν extra fashion πόντους! Δες ιδέες για να συνδυάσεις το φλοράλ σου φόρεμα και να είσαι υπέροχη φορώντας το!

White sneakers

Βάλε το denim jacket σου και τα λευκά σου sneakers που είναι τέλειος συνδυασμός για urban και daily εμφανίσεις! Το φλοράλ φόρεμά σου, σε όποιο μήκος και σχέδιο, μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια. Αν θέλεις, μπορείς να προσθέσεις στο look σου και διακριτικά κοσμήματα και θα είσαι σούπερ!

Elegant πέδιλα!

Τα πέδιλα είναι κομψά, θηλυκά και sexy! Εκμεταλλεύσου όσα σου χαρίζουν και προτίμησέ τα για να κάνεις το look σου πιο βραδινό και επίσημο. Πρόσθεσε έναν κομψό, μονόχρωμο φάκελο, άσε τα μαλλιά σου κάτω και είσαι έτοιμη να λάμψεις για ρομαντικό ραντεβού ή για την βραδινή σου έξοδο!

Glam Headband!

Μπορεί να ακούγεται κάπως τολμηρό, λόγω της πληθωρικότητας που έχουν ήδη τα φλοράλ prints, όμως η προσθήκη headbands και αξεσουάρ για τα μαλλιά μπορούν να αναδείξουν καταπληκτικά το look σου! Γυαλιά ηλίου και λοιπά αξεσουάρ, είναι επίσης καλοδεχούμενα καθώς χαρίζουν stylish αέρα στην εμφάνισή σου. Τόλμησέ τα!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!