Home / Cozyhome  / Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με νέες συσκευές δια χειρός Drew Barrymore

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με νέες συσκευές δια χειρός Drew Barrymore

Drew Barrymore

Η διάσημη ηθοποιός Drew Barrymore αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο της διακόσμησης, σχεδιάζοντας οικιακές συσκευές για την κουζίνα.

 

Η αγαπημένη ηθοποιός Drew Barrymore αποφάσισε να αφήσει πίσω την υποκριτική και να διευρύνει τους ορίζοντες της. Έχοντας την επιθυμία να ασχοληθεί με διαφορετικά πράγματα, αποφάσισε να επεκταθεί στον τομέα του σπιτιού και της διακόσμησης. Ένωσε τις δυνάμεις της με το brand Made by Gather’s Shae Hong και σχεδίασε συσκευές κουζίνας. Εξέφρασε τις δημιουργικές ιδέες στης με σκοπό να χαρίσει αντικείμενα πρακτικά και λειτουργικά.

 

Courtesy of Cook With Beautiful

 

Το όραμα της ήταν να χαρίσει μαγειρικά σκεύη που συνδυάζουν υψηλές αποδόσεις και premium σχεδιασμό. Επέλεξε το υπέροχο πράσινο χρώμα του μήλου, στολισμένο με χάλκινες και χρυσές αποχρώσεις. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να προσδώσει μια κομψότητα και ένα stylish στυλ στην κουζίνα σας. Όλα τα σχέδια είναι φτιαγμένα με στρογγυλεμένες άκρες για απαλό άγγιγμα, σε οποιοδήποτε πάγκο.

 

Courtesy of Cook With Beautiful

 

Η συλλογή περιλαμβάνει φριτέζα, ηλεκτρικό βραστήρα, φρυγανιέρα, μπλέντερ και καφετιέρα. Στο μέλλον, θα ολοκληρωθεί η σειρά με σκεύη και εργαλεία μαγειρικής. Στο site μπορείτε να ανακαλύψετε και συνταγές που προτείνει η Drew. Η ηθοποιός επιθυμεί να κάνει τη ζωή σας πιο χαρούμενη και ευκολότερη, μέσα από τη διαδικασία της μαγειρικής. Ανακαλύψτε τις τόσο κομψές και εντυπωσιακές συσκευές, μέσα από το official site του brand.

 

Courtesy of Cook With Beautiful

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.