Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ακούστε το νέο κομμάτι της Britney Spears, σε συνεργασία με τους Backstreet Boys

Ακούστε το νέο κομμάτι της Britney Spears, σε συνεργασία με τους Backstreet Boys

Μας γυρνούν πίσω στα 90s και απλά το λατρεύουμε!

Η Britney Spears τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς, κυρίως λόγω προσωπικών προβλημάτων, παρουσίασε μια καμπή στην καριέρα της, όμως, φαίνεται ότι έφτασε η ώρα να κάνει το πιο δυναμικό comeback!

 

Συγκεκριμένα, αποφάσισε να συνεργαστεί με τους Backstreet Boys, οι οποίοι μαζί με την Britney “σημάδεψαν” μια ολόκληρη γενιά, αυτή των 90s -όσοι χορεύαμε τα τραγούδια τους στα εφηβικά parties ξέρουμε τι σημαίνει αυτό.

 

Η Spears ανέβασε ένα post με το κομμάτι στα social media, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στους θαυμαστές της, κυρίως για τη στήριξη του τελευταίου της album, “Glory”, το οποίο 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή.

 

 

Η Britney τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε έναν συνεχή αγώνα εναντίον του πατέρα της, Jamie Spears, ο οποίος και έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τον έλεγχο των οικονομικών της αλλά και της καριέρας της, με την ίδια να έχει κινηθεί νομικά, για να γίνει πια εκείνη κύρια του εαυτού της.

Μάλιστα μέχρι να λυθούν όλα τα νομικά ζητήματα, η ίδια δήλωσε πως δε θα ξαναβρεθεί on stage. 

 

Ανυπομονούμε να τη δούμε ξανά επί σκηνής, πόσο μάλλον τώρα, που έχει κυκλοφορήσει αυτό το τόσο δυναμικό κομμάτι. Και ποιος δε θα ήθελε να απολαύσει Britney Spears και Backstreet Boys μαζί; 

 

Τουλάχιστον, τα “ταξίδια” στον χρόνο ακόμα επιτρέπονται!

 

 

Ακούστε το νέο τους κομμάτι, “Matches”:

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath