Home / Wellness  / Health  / Αδύνατη και υγιής, με νόστιμα και αντιοξειδωτικά smoothies

Αδύνατη και υγιής, με νόστιμα και αντιοξειδωτικά smoothies

Λιποδιαλυτικά smoothies για να ξεκινήσεις νόστιμα την μέρα σου.

Ξεκίνησε την ημέρα σου με νόστιμα smoothies, που είναι πλούσια σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες και λιποδιαλυτικά συστατικά, τα οποία θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις μια αδύνατη και όμορφη σιλουέτα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συγκεντρώσεις τα υλικά και αφού τα προετοιμάσεις κατάλληλα να τα τοποθετήσεις στο μπλέντερ σου. Έπειτα θα έχεις έτοιμα τα πιο αντιοξειδωτικά ποτά για να ξεκινήσεις όμορφα την ημέρα σου. 

 

Coconut delight.

Υγιεινό, νόστιμο και λιποδιαλυτικό, αυτό το πράσινο smoothie θα σε βοηθήσει να δώσεις μια επιπλέον ώθηση στον οργανισμό σου, καθώς το σπανάκι, το πορτοκάλι και οι φράουλες λειτουργούν ως αντιοξειδωτικές ενέσεις ενώ το γάλα αμυγδάλου σου παρέχει την πρωτεΐνη που χρειάζεσαι για να αυξήσεις τον μεταβολικό σου ρυθμό.

 

Τι χρειάζεσαι:

Ξύσμα από πορτοκάλι

5 φράουλες

1 φλιτζάνι ωμό σπανάκι

1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου

 
Pineapple pleasure.

Αυτό το εύγεστο smoothie με ανανά πλούσιο σε ίνες, μαγνήσιο και ψευδάργυρο, είναι μια νόστιμη πρωινή υγιεινή επιλογή. Ο χυμός πορτοκάλι σου προσφέρει άφθονη βιταμίνη C, ο ανανάς συμβάλλει στην αποτοξίνωση σου ενώ το γάλα με χαμηλά λιπαρά σου δίνει το απαραίτητο ασβέστιο για την υγεία των οστών σου.

 

Τι χρειάζεσαι:

1 φλιτζάνι ανανά κομμένο σε φέτες

1 ποτήρι χυμό πορτοκαλί

1 φλιτζάνι γάλα με λίγα λιπαρά

½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Banana smoothie.

Αυτό το δυναμωτικό και αδυνατιστικό smoothie είναι μια πραγματική βόμβα υγείας χαρίζοντάς σου βιταμίνη C, πλήθος φυτικών ινών, πρωτεϊνών, ασβεστίου, μαγνησίου, ψευδαργύρου και βιταμινών Β, για να είσαι λαμπερή και γεμάτη ενέργεια. Πέρα από τα ωφέλιμα συστατικά για την υγεία σου, αυτό το δροσερό detox smoothie σου δίνει την αίσθηση κορεσμού για να πεινάς λιγότερο κατά την διάρκεια της ημέρας.

 

Τι χρειάζεσαι:

1 ½ φλιτζάνι φύλλα από baby σπανάκι

1 μεγάλη μπανάνα

1 ½ φλιτζάνι blueberries

1 φλιτζάνι γάλα χαμηλό σε λιπαρά

 
Strawberry and almond treasure.

Αυτό το σούπερ healthy ρόφημα, έχει υπέροχη γεύση και περιέχει πληθώρα θρεπτικών και αντιοξειδωτικών συστατικών για τον οργανισμό σου. Η μπανάνα συμβάλλει στην απώλεια λίπους αλλά και στην υγεία της καρδιάς ,οι φράουλες στην αποτοξίνωσή σου  ενώ το γάλα αμυγδάλου σου δίνει την πρωτεΐνη, που είναι απαραίτητα για την διατήρηση μιας όμορφης και λεπτής σιλουέτας.

 

Τι χρειάζεσαι:

½ φλιτζάνι φράουλες

1 μπανάνα

1 φλιτζάνι ωμό σπανάκι

½ φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου

1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας για επιπλέον άρωμα και γεύση.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!