Home / Beauty  / Έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα; Δείτε πώς να την προστατεύσετε

Έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα; Δείτε πώς να την προστατεύσετε

Μερικά μυστικά ομορφιάς για να προστατεύσετε την ευαίσθητη επιδερμίδα σας, ώστε να είναι υγιής και λαμπερή.

 

Ο πιο δύσκολος τύπος επιδερμίδας είναι με διαφορά η ευαίσθητη. Χρειάζεται συνεχώς φροντίδα, προσοχή και πολλές ώρες ενασχόλησης. Η skin care ρουτίνα για μια ευαίσθητη επιδερμίδα μπορεί να προβεί μια δύσκολη κατάσταση, αλλά υπάρχουν μερικά μυστικά, που θα σας διευκολύνουν. Κάθε δέρμα έχει τις δικές του δυσκολίες, αλλά υπάρχουν λύσεις για όλα. Πρωτίστως, θα πρέπει πάντα να ελέγχετε ότι beauty product αγοράζετε και εφαρμόζετε στο πρόσωπο σας. Να είναι δερματολογικά ελεγμένα, ειδικά για επιδερμίδες με ευαισθησίες και να τα τεστάρετε, πριν τα εφαρμόσετε.

 

ευαίσθητη επιδερμίδα

 

Πρωί και βράδυ, η ενυδατική επιδερμίδα θα γίνει το άλφα και το ωμέγα της περιποίησης σας. Με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέψετε την αφυδάτωση του προσώπου σας. Προσέξετε τη διατροφή σας και προσαρμόστε την, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σας. Καταναλώστε άφθονο νερό. Sos! Να είστε πάντα σίγουρες ότι έχετε αφαιρέσει καλά το μακιγιάζ σας και μη ξεχνάτε ποτέ το αντηλιακό σας.

 

 

Προσπαθήστε να μην τρίβετε ή να μην πειράζετε το πρόσωπο σας. Τα χέρια μας μπορούν να αποτελέσουν εστία μικροβίων, η οποία θα φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας. Εκτός από τα beauty products σας, και το make up πρέπει να είναι πολύ καλής ποιότητας. Τέλος, αλλάξτε λίγο τις συνήθειες σας. Να αλλάζετε συχνά τις μαξιλαροθήκες σας και τις πετσέτες σας. Αν υιοθετήσετε τις παραπάνω συμβουλές, θα χαρίσετε στην επιδερμίδα σας τη μέγιστη δυνατή προστασία.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.