Home / Men  / Grooming  / Έχεις ξηρά μαλλιά; Δες τι μπορείς να κάνεις

Έχεις ξηρά μαλλιά; Δες τι μπορείς να κάνεις

Έχεις ξηρά μαλλιά; Δες τι μπορείς να κάνεις
Ποιες είναι οι αλλαγές που πρέπει να κάνεις στη καθημερινή σου ρουτίνα για να μην έχεις πλέον ξηρά μαλλιά;

Αν τα μαλλιά σου είναι ξηρά και θαμπά και ψάχνεις τρόπους να τα ενυδατώσεις και να τα κάνεις πιο λαμπερά, σου έχουμε τις λύσεις.

 

Έχεις ξηρά μαλλιά; Δες τι μπορείς να κάνεις

 

Η απάντηση βρίσκεται καταρχήν στο conditioner.

Μπορεί να μην το χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα αλλά ήρθε η στιγμή για να αναθεωρήσεις. Γιατί; Το conditioner είναι το νούμερο ένα σε προτεραιότητα και σημαντικότητα προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιήσεις στα ξηρά σου μαλλιά. Με το κατάλληλο προϊόν θα αποκτήσουν ξανά λάμψη τα μαλλιά σου και θα συγκρατούν από εδώ και στο εξής την απαραίτητη για εκείνα υγρασία.

Πριν πας να το αγοράσεις όμως προτίμησε ένα προϊόν σχεδιασμένο αποκλειστικά για ξηρά μαλλιά, έτσι θα διασφαλίσεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

 
Έπεται… το σαμπουάν.

Χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τον σκοπό που το θέλεις. Το σωστό προϊόν θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις την αφυδάτωση και να ανακτήσεις τη λάμψη.

 
Ξέχνα για λίγο τουλάχιστον το πιστολάκι.

Απέφυγε όσο μπορείς το πιστολάκι για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου, καθώς και τη χρήση πετσέτας γιατί καταστρέφεις επίσης την τρίχα. Άφησέ τα να στεγνώσουν μόνα τους. Το πιστολάκι και η θερμότητα που εκπέμπει απομακρύνουν την πολύτιμη υγρασία των μαλλιών σου και εντείνουν τη ξηρότητα.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!