Home / Wellness  / Mind  / Έτσι θα νιώθεις πιο ανάλαφρα από ποτέ

Έτσι θα νιώθεις πιο ανάλαφρα από ποτέ

Νιώσε στη στιγμή ανάλαφρα και χωρίς στρες.

Τι πιο ωραίο από το να είσαι ανάλαφρη και ψυχικά ήρεμη; Αν αφήσεις έστω και για λίγο χρονικό διάστημα τα βάρη και τις δυσάρεστες σκέψεις πίσω σου, θα απολαύσεις το καλοκαίρι σου στο έπακρο.

 

Η άσκηση που σε ευχαριστεί, θα σε απελευθερώσει. 

Η γυμναστική απελευθερώνει ενδορφίνες οι οποίες ευθύνονται για τα ευχάριστα συναισθήματα και την ψυχική μας ανάταση. 

Κάνε λοιπόν καθημερινά κάποια μορφή άσκησης για να αισθανθείς καλά. Τώρα το καλοκαίρι έχεις πολλές επιλογές άσκησης που καλύπτουν μάλιστα διαφορετικά γούστα κι ανάγκες. Από κολύμπι και aqua aerobic μέχρι περπάτημα, beach volley και ασκήσεις ενδυνάμωσης σε εξωτερικό χώρο. 

 

Οι άνθρωποί μας μάς γεμίζουν με χαρά και ελπίδα

Ένας άλλος τρόπος για να νιώσεις στη στιγμή ανάλαφρα είναι να επιδιώξεις να περάσεις ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα. 

Επειδή συχνά η καθημερινότητα μας εξαντλεί, έχουμε πάρα πολύ ανάγκη από τα ευχάριστα breaks με ανθρώπους που αγαπάμε και μας εφοδιάζουν με θετική ενέργεια. 

 

Έτσι θα νιώθεις πιο ανάλαφρα από ποτέ

Τελικά η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθεί ή την δημιουργούμε;

 

Αρχή και τέλος όλων, το μυαλό μας. 

Όλα ξεκινούν και όλα τελειώνουν στο μυαλό μας, με τις σκέψεις μας, την οπτική μας και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα- τόσο τα καλά όσο και τα κακά. 

Μπορεί να ακούγεται κλισέ όμως στην ουσία μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός έχει το δικαίωμα να ρυθμίζει τα συναισθήματά μας. Μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε να αποφασίζουμε αν θα στεναχωριόμαστε ή αν θα χαιρόμαστε. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!