Home / Family  / Έτσι θα ηρεμήσετε το μωράκι σας που κλαίει ασταμάτητα

Έτσι θα ηρεμήσετε το μωράκι σας που κλαίει ασταμάτητα

Έτσι θα ηρεμήσετε το μωράκι σας που κλαίει ασταμάτητα
Ένας σούπερ παιδίατρος δίνει τη λύση με το αποτελεσματικό του κόλπο.

Το μωράκι σας κλαίει ασταμάτητα και σας έχει τρελάνει; Ο παιδίατρος Robert Hamilton δείχνει το κόλπο για να ηρεμήσετε το μωρό σας και να σταματήσει το κλάμα. Ήρθε η στιγμή να κοιμηθείτε και εσείς λίγο…

Σε ένα ολιγόλεπτο video ο παιδίατρος Robert Hamilton παρουσιάζει το κόλπο “The Hold” δείχνοντας τον κατάλληλο τρόπο για να κρατήσετε το μωράκι σας. Ο συμπαθής παιδίατρος καταφέρνει να το ηρεμήσει στη στιγμή και εκείνο σταματά να κλαίει. Γονείς και μωρό μένουν ικανοποιημένοι.

 

 

Είναι σημαντικό να διώξετε το στρες από το μωρό σας. Αν είναι εκείνο ήρεμο και κοιμάται καλά τότε θα σταματήσουν οι ατελείωτες άγρυπνες νύχτες. Θα είστε και εσείς υγιείς και το μωράκι σας.

 

Έτσι θα ηρεμήσετε το μωράκι σας που κλαίει ασταμάτητα

Υπάρχουν όμως κι άλλοι τρόποι για να ηρεμήσετε το μωράκι σας που κλαίει ασταμάτητα.

 

Επιπλέον τρόποι για να το ηρεμήσετε.
  • Χρησιμοποιήστε πιπίλα, είναι συχνά πολύ αποτελεσματική.
  • Βάλτε το μωράκι σας στο relax ή σε κούνια. Κουνήστε το με ρυθμό και απαλά.
  • Δοκιμάστε μία βόλτα με το καροτσάκι έξω.
  • Μια άλλη λύση είναι και το ζεστό μπανάκι, θα το ηρεμήσει σημαντικά.
  • Κρατήστε το μωράκι σας αγκαλιά και κουνήστε το με ρυθμό, απαλά. Η αγκαλιά έχει καταπραϋντικές ιδιότητες.
  • Τραγουδήστε του κάτι σε χαμηλή ένταση. Το τραγούδι μπορεί να του αποσπάσει την προσοχή και να ξεχάσει για λίγο το κλάμα.
  • Τοποθετήστε το μωράκι σας κοντά στην καρδιά σας. Οι καρδιακοί παλμοί έχει αποδειχθεί πως χαλαρώνουν τα μωρά και τα βοηθούν να μην είναι ανήσυχα.
  • Τρίψτε του απαλά την κοιλίτσα, κάνοντας ένα ελαφρύ μασαζάκι.
  • Μεταφερθείτε με το μωρό σας σε άλλο δωμάτιο. Ενδεχομένως το ενοχλεί κάτι στο υπάρχον περιβάλλον, κάποιος ήχος, φως ή οτιδήποτε άλλο.
  • Ένα ακόμη κόλπο είναι οι λευκοί ήχοι. Όπως ο θόρυβος από την ηλεκτρική σκούπα και τον ανεμιστήρα, το πιστολάκι, οι ομιλίες από την τηλεόραση και οι εξωτερικοί ήχοι από αυτοκίνητα, κόρνες κα. Οι λευκοί ήχοι φαίνεται πως διώχνουν το στρες από τα μωρά και τα βοηθούν να κοιμηθούν. Δοκιμάστε το καθώς ο λευκός θόρυβος μπορεί να βελτιώσει και τον δικό σας ύπνο, καθώς το μωρό ηρεμεί και κοιμάται περισσότερο.

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!