Home / Men  / Έξυπνα gadgets που θα διευκολύνουν τη ζωή σας!

Έξυπνα gadgets που θα διευκολύνουν τη ζωή σας!

Smart & easy gadgets 

Ρίξτε μια ματιά σε έξυπνα και χρήσιμα gadget που θα κάνουν την καθημερινότητά σας λίγο πιο εύκολη, αλλά και πιο διασκεδαστική! 

 

Microsoft Universal Foldable Keyboard

Το φορητό πληκτρολόγιο της Microsoft είναι η λύση για όσους εκείνους θέλουν την άνεση στο γράψιμό τους όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού και δεν έχουν το λάπτοπ τους. Συνδέεται με iPad, iPhone και Android τάμπλετς και κινητά και αποτελεί σούπερ δωράκι για τους on the go ¨γραφιάδες¨! 

 

 
iOttie Wireless Mini Fast Charging Pad

Οι tech lovers θα κατενθουσιαστούν με το φορητό και ασύρματο Charging Pad που υπόσχεται να φορτίσει γρήγορα και με στυλ το κινητό σας! Απλά τοποθετείτε τη συσκευή σας επάνω του και το αφήνετε να φορτίζει!

iGrill Mini

Ιδανικό δώρο για τους grillmasters, το iGrill Mini είναι ένα μικρό και έξυπνο bluetooth θερμόμετρο που συνδέεται με το κινητό σας και σας ειδοποιεί για το πότε είναι έτοιμο το ψητό σας. Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας όπου και αν πάτε και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο όσο ετοιμάζεται το μπάρμπεκιου!  

 

 

KOHLER Moxie 1-Spray Showerhead

Shower out loud με το νέο gadget της εταιρείας Kohler που σας συντροφεύει στο ντους με την αγαπημένη σας μουσική. Το ενδιαφέρον gadget είναι φυσικά αδιάβροχο, συνδέεται με smartphones, MP3 players, tablets ή και λάπτοπ με τεχνολογία Bluetooth και σας επιτρέπει να κάνετε μπάνιο μετά μουσικής. Σούπερ!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!