Home / Men  / Έξυπνα gadgets για το κινητό σας!

Έξυπνα gadgets για το κινητό σας!

Έξυπνα gadgets για το κινητό σας!
4 έξυπνα gadgets για το κινητό σας!

Gadgets και κινητό πάνε μαζί. Συγκεντρώσαμε τέσσερα έξυπνα και χρήσιμα gadgets που θα κάνουν upgrade στο κινητό σας, για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει σε σας και φυσικά στις ανάγκες σας.

Έξυπνα gadgets για το κινητό σας!

Lockitron

Το Lockitron όχι μόνο σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε την πόρτα με ένα άγγιγμα στο smartphone, αλλά σας ειδοποιεί όταν κάποιος χτυπά στην πόρτα. Μπορείτε ακόμη να ρυθμίσετε την πόρτα σας για να ξεκλειδώσετε κάθε φορά που πλησιάζετε στην πόρτα, εύκολα και γρήγορα.

Misfit Shine

Το Misfit Shine βοηθά να παρακολουθείτε τις σωματικές σας δραστηριότητες όταν βρίσκεστε σε κίνηση. Συνδέεται εύκολα με το κινητό σας και παρακολουθεί τις σωματικές σας δραστηριότητες κάθε στιγμή. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να ελέγχετε το σωματικό σας βάρος και να διατηρήστε σε φόρμα.

Smart Baby Monitor

Ιδανικό gadget για τους γονείς, το Smart Baby Monitor σας παρέχει live streaming audio και video για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή το μωρό σας. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις κινήσεις του μωρού σας, αλλά και να ελέγχετε την θερμοκρασία και την υγρασία του δωματίου του και να είστε ήσυχοι για την ασφάλεια του μικρού σας.

Smartphone Sterilizer

Θα έχετε σίγουρα ακούσει πως στα κινητά ή στα πληκτρολόγια συγκεντρώνονται πολλά μικρόβια. Απομακρύνετέ τα από το κινητό σας με τη συγκεκριμένη συσκευή, απλώς βάζοντας μέσα το smartphone σας. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί ο προσεγμένος καθαρισμός και είστε έτοιμοι!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!