Home / Fashion  / Ένα πανέμορφο T-Shirt από την Access Fashion μας γεμίζει θετική ενέργεια

Ένα πανέμορφο T-Shirt από την Access Fashion μας γεμίζει θετική ενέργεια

acces_fashion_tshirt

Η Access Fashion σχεδίασε ένα T-Shirt στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης για την δύσκολο περίοδο που περνάει η χώρα μας και μας γεμίζει θετικότητα και ελπίδα για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν.

 

“Την άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις.” Οδυσσέας Ελύτης

 

«Ένα λουλούδι των ευχών, το πράσινο χρώμα της ελπίδας και η άνοιξη του Ελύτη…» Αυτή είναι η έμπνευση πίσω από το όμορφο T-Shirt που σχεδίασε η Access Fashion, το σύνολο των πωλήσεων του οποίου θα διατεθεί για το ταμείο αλληλεγγύης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

 

 

Ένα όμορφο λευκό T-Shirt, ένα κομμάτι για να μας ταξιδεύει όμορφα όσο #μένουμεσπίτι, αλλά και για τις εξορμήσεις μας στην παραλία για το καλοκαίρι που έρχεται!

 

Με μόλις 19€ η Access Fashion μας δίνει τη δυνατότητα να συμβάλλουμε κι εμείς σε όλους αυτούς που έχουν ανάγκη.

 

access_fashion\

 

Αποκτήστε το τώρα online στο www.accessfashion.gr

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!