Home / Good Life  / Ένα ονειρεμένο resort μόλις άνοιξε στις Μαλδίβες

Ένα ονειρεμένο resort μόλις άνοιξε στις Μαλδίβες

Ένα ονειρεμένο resort μόλις άνοιξε στις Μαλδίβες
Στις μαγευτικές Μαλδίβες βρίσκεται ένας πολυτελής πλωτός παράδεισος.

Η αλυσίδα ξενοδοχείων πολυτελείας The Ritz-Carlton, άνοιξε το πρώτο της resort στις Μαλδίβες μόλις πριν λίγες μέρες. Την 1 Ιουνίου πιο συγκεκριμένα άνοιξε τις πύλες του ένας πραγματικός παράδεισος για διακοπές και χαλάρωση στις Μαλδίβες, στο εξωτικό θέρετρο Fari Islands. Πρόκειται για έναν προορισμό που βρίσκεται στο τοπ 10 των ταξιδιωτικών προτιμήσεων, σε ένα σκηνικό μοναδικής ομορφιάς.

 

Ένα ονειρεμένο resort μόλις άνοιξε στις Μαλδίβες

Παραλίες με λευκή άμμο, κρυστάλλινα γαλάζια λιμνοθάλασσα, υπερπολυτελείς βίλες πάνω στη θάλασσα… Υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να ζητά κανείς για τις διακοπές του;

 

 

Αυτή την εξαιρετική ομορφιά αξιοποίησε ο ξενοδοχειακός κολοσσός δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό κατάλυμα, φιλόξενο, πλήρως εξοπλισμένο και lux. Το υπερσύγχρονο κατάλυμα σχεδίασε ο αείμνηστος Αυστραλός αρχιτέκτονας Kerry Hill, ο οποίος εμπνεύστηκε από τον κυκλικό σχηματισμό της λιμνοθάλασσας και δημιούργησε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. 

Ένα ονειρεμένο resort μόλις άνοιξε στις Μαλδίβες

To luxury resort περιλαμβάνει παραθαλάσσιες βίλες, ιδιωτικά μπάτλερ και ένα πλωτό σπα…

Πρωινό, γεύμα ή δείπνο με θέα στη θάλασσα και τον καταγάλανο ορίζοντα.

Ένα ονειρεμένο resort μόλις άνοιξε στις Μαλδίβες

 

 

Το πολυτελές κατάλυμα περιλαμβάνει 100 πλωτές ιδιωτικές βίλες που απόλυτα εναρμονισμένες με το τριγύρω φυσικό περιβάλλον. Το εσωτερικό τους είναι επίσης εντυπωσιακό και λιτό ταυτόχρονα. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους luxury ταξιδιώτες όλα όσα επιθυμούν, προσφέροντάς τους όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για αξέχαστη διαμονή.

 

Ένα ονειρεμένο resort μόλις άνοιξε στις Μαλδίβες

Οι αποχρώσεις στο εσωτερικό των δωματίων κινούνται στα χρώματα της γης. Οι χώροι έχουν μεγάλα ανοίγματα και ακολουθούν την minimal αισθητική. Ως αποτέλεσμα το εσωτερικό έρχεται σε εκπληκτική ισορροπία με το εξωτερικό περιβάλλον.

Ένα ονειρεμένο resort μόλις άνοιξε στις Μαλδίβες Ένα ονειρεμένο resort μόλις άνοιξε στις Μαλδίβες

 

 

 

Photos: @The Ritz-Carlton

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!