Home / Fashion  / Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη Vivienne Westwood

Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη Vivienne Westwood

cozy vibe fashion news Vivienne Westwood
Μία από τις μεγαλύτερες fashion προσωπικότητες ξεδιπλώνει τη ζωή της.

 

Τη ζωή μιας από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στον χώρο της μόδας, πρόκειται να ανακαλύψουμε μέσα στο 2018. Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ, αφιερωμένο στη θρυλική Vivienne Westwood, που θα μας “ταξιδέψει” στα χρόνια της punk, και στα χνάρια της πιο ιδιαίτερης σχεδιάστριας.

 

 

Το “Westwood: Punk, Icon, Activist”, ένα film μεγάλου μήκους, αφιερωμένο στην καλλιτεχνική υπόσταση της Westewood αλλά και στην ακτιβιστική της δράση, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018, σε σκηνοθεσία της Lorna Tucker, η οποία και στο παρελθόν είχε σκηνοθετήσει ταινίες μικρού μήκους για τη Westwood, αλλά και για άλλα μεγάλα ονόματα της μόδας, όπως ο Alexander McQueen. To νέο αυτό ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει και συνεντεύξεις της ίδιας της σχεδιάστριας, αλλά και στενών της φίλων και συγγενών, ανάμεσα σε αυτούς και του γιου της, Joseph Corré.

 

cozy vibe fashion news Vivienne Westwood

cozy vibe fashion news Vivienne Westwood

cozy vibe fashion news Vivienne Westwood cozy vibe fashion news Vivienne Westwood

cozy vibe fashion news Vivienne Westwood

 

Οι θαυμαστές της Westwood θα μάθουν για τα πρώτα της βήματα, τον χαοτικά δημιουργικό κόσμο της αλλά και τις σχέσεις της τη δεκαετία του ’70.

 

Το filmWestwood: Punk, Icon, Activist” πρόκειται να συμμετάσχει στο διαγωνισμό “World Cinema Documentary Competition” στο πλαίσιο του 2018 Sundance Film Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath