Home / Lifestyle  / Celebrities  / Έλληνες celebrities τραγουδούν στο Instagram και μας συγκινούν

Έλληνες celebrities τραγουδούν στο Instagram και μας συγκινούν

moutsinas
Με την πρωτοβουλία του Νίκου Μουτσινά, διάσημοι έλληνες της showbiz τραγούδησαν δίνοντας κουράγιο σε όλους.

Όπως είπε στον λογαριασμό του στο instagram, η ιδέα του ήρθε βλέποντας το υπέροχο τραγούδι Imagine του John Lenon, καθώς το τραγουδούσαν celebrities του εξωτερικού. Έτσι, επικοινώνησε με φίλους του και συνεργάτες, οι οποίοι με χαρά και συγκίνηση ανταποκρίθηκαν στην όμορφη σκέψη του να κάνουν κάτι αντίστοιχο, δίνοντας έτσι δύναμη και μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους μας.

Ο ίδιος, όπως και όλοι οι συμμετέχοντες στο βίντεο, υποστηρίζει εδώ και καιρό το #μένουμε_σπίτι και προσπαθεί να βάλει το λιθαράκι του στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε.

Στο βίντεο τραγουδούν με τη σειρά οι:

Μαίρη Συνατσάκη, Έλλη Κοκκίνου, Ναταλία Γερμανού, Μαρία Μπεκατώρου, Αθηνά Οικονομάκου, Παυλίνα Βουλγαράκη, Ήβη Αδάμου, Μαρία Σολωμού, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Σίσσυ Χρηστίδου, Ελένη Φουρέιρα, Μελίνα Ασλανίδου, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνος Βασάλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Κρατερός Κατσούλης, Κατερίνα Καραβάτου, Ευγενία Σαμαρά, Θοδωρής Μαραντίνης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ράνια Θρασκιά, Καίτη Γαρμπή, Ανδρέας Γεωργίου, Ρούλα Ρέβη, Αποστόλης Τότσικας, Νατάσα Θεοδωρίδου, Ματίνα Νικολάου.

Απολαύστε τους εδώ:

https://www.instagram.com/p/B-E0HMrp3HI/

#μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!