Home / Lifestyle  / Celebrities  / Έλενα Παπαρίζου και Τάμτα εντυπωσίασαν με το ντουέτο τους στη σκηνή του The Voice!

Έλενα Παπαρίζου και Τάμτα εντυπωσίασαν με το ντουέτο τους στη σκηνή του The Voice!

tamta-paparizou

Οι δύο κορυφαίες pop star της χώρας πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή live εμφάνιση στη σκηνή του The Voice of Greece.

 

Φέτος οι τέσσερις coaches έχουν στο πλευρό τους φίλους καλλιτέχνες τους με τους οποίους συνεργάζονται τόσο σε ό,τι αφορά την επιλογή των τραγουδιών, όσο και στις πρόβες τους.

 

Helena Paparizou - Tamta

 

Η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε σε αυτή τη διαδικασία την καλή της φίλη Τάμτα, ενώ κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου οι δύο τραγουδίστριες παρουσίασαν live ένα εξαιρετικά απολαυστικό ντουέτο με αγαπημένα τραγούδια των προηγούμενων δεκαετιών: το Be My Lover των La Bouche, το Freed From Desire της Gala και το Cant Get You Out Of My Headτης Kylie Minogue σε μια μοναδική εκτέλεση αποκλειστικά για το The Voice. Όπως ήταν φυσικό, τα social media πήραν φωτιά κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους, αποθεώνοντας τις δύο καλλιτέχνιδες.

 

Δείτε τη συνάντησή τους επί σκηνής:

 

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!