Home / Lifestyle  / Celebrities  / Έλενα Παπαρίζου και μουσικές “Αποχρώσεις” στο νέο album!

Έλενα Παπαρίζου και μουσικές “Αποχρώσεις” στο νέο album!

'Ελενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο album της, με τίτλο “Αποχρώσεις”.

 

 

Η “number one” pop star της χώρας, Έλενα Παπαρίζου χάρισε στους fans της τον δέκατο προσωπικό δίσκο της καριέρας της. Έρχεται και προσθέτει υπέροχες και μουσικές “Αποχρώσεις” στη ζωή μας. Μέσα από 13 μοναδικά τραγούδια μας εισάγει στο δικό της δημιουργικό κόσμο και μας παρασέρνει μουσικά. Το album κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company, με χορηγό επικοινωνίας το ραδιοφωνικό σταθμό “Δρόμος Fm 89,8”.

 
13 ξεχωριστές αποχρώσεις, 13 ξεχωριστά τραγούδια με παλιές και νέες επιτυχίες, περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

 

 

Τα τραγούδια του δίσκου υπογράφουν σε μουσική οι: ARCADE, ο Μπάμπης Σάμης, ο PADE, οι Damian Magand, Kirsten Collins & Bosorg Etemad, ο Δημήτρης Ξυπολιάς κ.α. Τους στίχους στις ολοκαίνουργιες επιτυχίες της Έλενας έχουν χαρίσει οι: ARCADE, η Νίκη Παπαθεοχάρη, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, η Ρενέ, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ο Solmeister και ο iLLEOo. Θα συναντήσετε τα μεγάλα hits, “Άσκοπα Ξενύχτια”, “Μίλα μου” και το μοναδικό ντουέτο με τον Σάκη Ρουβά, “Έτσι είναι η φάση”. Επιπλέον, το Φεβρουάριο θα κυκλοφορήσουν και 8 διαφορετικά video clips, μέσα από το προσωπικό λογαριασμό της Έλενας Παπαρίζου, στο Youtube.

 

 

Απολαύστε τα υπέροχα ολοκαίνουργια τραγούδια της συγκλονιστικής pop star, στο Youtube και στο Spotify.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.