Home / Good Life  / Χανιά: Το μέρος που θα σας συναρπάσει

Χανιά: Το μέρος που θα σας συναρπάσει

Χανιά: Το μέρος που θα σας συναρπάσει
Χανιά, ο τόπος που θα λατρέψετε!

Τα Χανιά θα σας κερδίσουν από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η πανέμορφη πρωτεύουσα του Νομού Χανίων, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης μετά το Ηράκλειο, με περισσότερους από 60.000 κατοίκους. Ζωντανή, γραφική και γοητευτική θα σας προσφέρει αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες. 

 

 

Χανιά: Το μέρος που θα σας συναρπάσει

Περίπατοι στα όμορφα στενάκια. 

 

 

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας τόπος που θα σας μαγέψει. Εξερευνήστε τα σοκάκια της Παλιάς Πόλης, γευτείτε τις νοστιμιές και τη φιλοξενία της Κρήτης στα αμέτρητα μαγαζάκια της και απολαύστε ένα δροσερό καφεδάκι στο παλιό ενετικό λιμάνι με θέα που θυμίζει κινηματογραφικό σκηνικό.

 

 

Τα τυρκουάζ νερά και η ροζ άμμος καθιστούν το Ελαφονήσι πραγματικό μοναδικό. Είναι ένα μέρος σχεδόν εξωτικό! 

 

 

Χανιά: Το μέρος που θα σας συναρπάσει

Η Φαλάσαρνα αποτελεί μια από τις διασημότερες παραλίες της Ελλάδας, καθώς έχει βραβευτεί στο παρελθόν ως η καλύτερη παραλία της Κρήτης και μια από τις 10 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη.  Αποτελεί μία από τις παραλίες που αξίζει να επισκεφθείτε. 

 

Κάντε βουτιές στην εξωτική Φαλάσαρνα, ανακαλύψτε κρυστάλλινα, βαθυγάλανα νερά στο Ελαφονήσι και τα Γλυκά Νερά και οι εξοικειωμένοι με την πεζοπορία διασχίστε το ασύγκριτης φυσικής ομορφιάς Φαράγγι της Σαμαριάς, που είναι το μεγαλύτερο σε μήκος της Ευρώπης. Ακόμη, επισκεφθείτε οπωσδήποτε την περίφημη λιμνοθάλασσα του Μπάλου, που βρίσκεται περίπου 14 χλμ. βορειοδυτικά της Κισσάμου, ανάμεσα στο ακρωτήριο Γραμβούσα και το ακρωτήριο Τηγάνι.

 

 

Χανιά: Το μέρος που θα σας συναρπάσει

Το Φαράγγι της Σαμαριάς είναι το διασημότερο πεζοπορικό φαράγγι της Ευρώπης. Το μήκος του αγγίζει τα 15 χλμ και η κατάβαση του διαρκεί περίπου 5-7 ώρες, ανάλογα με τον ρυθμό σας, από τον Ομαλό ως την Αγία Ρουμέλη. Όταν φτάσετε στην Αγία Ρουμέλη κάντε μια βουτιά και θα αποζημιωθείτε για τον κόπο που κάνετε νωρίτερα. 

 

Χανιά: Το μέρος που θα σας συναρπάσει

Η λιμνοθάλασσα του Μπάλου προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Οφείλετε να την επισκεφθείτε. Είναι ένα μοναδικό σκηνικό που θα σας μαγέψει! Θα βγάλετε πάρα πολλές φωτογραφίες, θα δείτε ροζ άμμο και θα νιώσετε τους καλοκαιρινούς αέρηδες. 

 

 

 

 

Πηγή: Ταξιδιωτικός Οδηγός Κρήτης www.cretanbeaches.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!