Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Τα πιο συναρπαστικά summer σπορ!

Τα πιο συναρπαστικά summer σπορ!

Τα πιο συναρπαστικά καλοκαιρινά σπορ για να χάσετε extra πόντους! 

Δοκιμάστε τα για να διασκεδάσετε και να χάσετε ακόμη περισσότερες θερμίδες αυτό το καλοκαίρι! 

 

Beach Volley. 

Κάντε το bikini body σας ακόμη πιο καλλίγραμμο και εντυπωσιακό παίζοντας beach volley. Μπορείτε να κάψετε μέχρι και 470 θερμίδες την ώρα, ενώ γυμνάζετε άψογα τους μυς των ποδιών, των χεριών και του κορμού. Η άμμος προσθέτει βαθμούς δυσκολίας στην άσκηση, σας βοηθά να κάψετε επιπλέον πόντους από τα δύσκολα σημεία των ποδιών και συμβάλλει στην απώλεια πολλών θερμίδων και πόντων. Το beach volley αποτελεί ένα από τα πιο διασκεδαστικά και αποτελεσματικά καλοκαιρινά αθλήματα!

 

 

Κολύμπι. 

Μπορείτε να χάσετε μέχρι και 360 θερμίδες την ώρα χωρίς να ιδρώσετε (ή τουλάχιστον χωρίς να το καταλάβετε!). Το κολύμπι γυμνάζει ολόκληρο το σώμα και αποτελεί μια από τις καλύτερες λύσεις καλοκαιρινής γυμναστικής. Ακόμη, μην ξεχνάτε πως το κολύμπι στην θάλασσα συμβάλλει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνει την κατακράτηση υγρών και λόγω του θαλασσινού νερού βοηθά στην βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού στην επιδερμίδα! 

 

 

 

Surfing.

Εξαιρετικά διασκεδαστικό και πολύ, πολύ καλοκαιρινό, το surfing είναι ευεργετικό και για τη σιλουέτα σας. Γυμνάζει τους μυς του κορμού και της πλάτης, τους ώμους, τα χέρια και τα πόδια ενώ με μια ώρα προπόνησης μπορείτε να απαλλαχτείτε από περίπου 200 θερμίδες. Ακόμη, κάνοντας surfing μπορείτε να αυξήσετε την ισορροπία σας, την αντοχή σας αλλά και την καρδιαγγειακή σας απόδοση. Δοκιμάστε το και θα το λατρέψετε αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που θέλουν να διατηρηθούν σε φόρμα, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν μοναδικές στιγμές ελευθερίας στη θάλασσα!

 

 

 

Θαλάσσιο Καγιάκ. 

Εξερευνήστε τη φύση και τις δυνατότητές σας κάνοντας καγιάκ. Μπορείτε να χάσετε μέχρι και 300 θερμίδες την ώρα και να γυμνάσετε μυς του κορμού σας, της πλάτης, των χεριών αλλά και των ώμων. Το καγιάκ θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τον καρδιακό σας ρυθμό, να διασκεδάσετε, να έρθετε σε επαφή με την φύση, να γραμμώσετε αποτελεσματικά το πάνω μέρος του σώματος και φυσικά να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να απολαύσετε το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας!  

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!